![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Vice-Administrator serwera Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 395 Pomógł: 0 Dołączył: 7.08.2003 Skąd: Kielce Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Chciałem się dowiedzieć, czy ktoś użytkowników forum trafił już na polską wersję manuala do adodb??
Jeśli tak proszę o jakieś namiary, jeśli nie mogę się podjąć tłumaczenia. I tu zwracam się do elity php na tym forum: czy uważacie to tłumaczenie za jedno z bardziej potrzebnych?? Co jeszcze ciekawego czeka na przetłumaczenie?? -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 554 Pomógł: 0 Dołączył: 4.04.2002 Skąd: Tychy Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jasne że jest potrzebne. Sam zastanawialem sie czy sie za to nie wziasc
![]() No ale skoro sie oferujeszy to fajne by bylo jabys przetlumaczyl i dal linka. ![]() -------------------- "Real children don't go hoppity-skip unless they are on drugs."
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 3 503 Pomógł: 28 Dołączył: 17.10.2002 Skąd: Wrocław ![]() |
Jako szef Dev::Doc będę wdzięczny za takowe tłumaczenie.
Oczywiście nalezałoby się skontaktować najpierw w tej sprawie z autorem ADOdb - niech wszystko będzie oficjalne ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Vice-Administrator serwera Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 395 Pomógł: 0 Dołączył: 7.08.2003 Skąd: Kielce Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
dobra więc oficjalnie się do tego zobowiązuję i zaraz próbuje nawiązać kontakt z autorem adodb.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 3 503 Pomógł: 28 Dołączył: 17.10.2002 Skąd: Wrocław ![]() |
PMadej: popołudniu pogadamy na temat tego, w jakim formacie byś te tłumaczeni robił (w przyszłości zamieścimy je na php.pl w dziale "manuale" - oczywiście, jesli ADOdb Team wyrazi zgodę).
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Mam oficjalną zgodę na tłumaczenie i zamieszczenie tego u nas na stronie oraz na stronie ADOdb.
Aktualna wersja tłumaczenia znajduje się tutaj Zaznaczam tylko, że mam to na localhost i czasem może być niedostępny. -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 08:49 |