![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 121 Pomógł: 0 Dołączył: 22.09.2007 Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
witam,
mam problem... mam reklame na moim forum i teraz tak... mam ja u gory i jezeli adkontekst nie da odpowiedzi, czeka sie nieraz 10 sekund na zaladowanie strony. jak zrobic by reklamy byly ladowane jako ostatni prawie element na stronie - forum phpbb przemo. serdeczne dzieki wszystkim! wie ktos tutaj w ogole ;|? |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 59 Pomógł: 1 Dołączył: 7.06.2007 Skąd: torun Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
nie wiem moze buforowanie jakie?
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 121 Pomógł: 0 Dołączył: 22.09.2007 Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
no raczej nie. i to właśnie problem
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 164 Pomógł: 3 Dołączył: 13.12.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
jak zrobic by reklamy byly ladowane jako ostatni prawie element na stronie - forum phpbb przemo. Moze spróbuj reklamy ładowac w <div>-y i umieszczac je na koncu kodu i pozycjonując je w css tak aby były w tej czesci layoutu, w ktorej chcesz zeby były widziane ? #reklama { position: absolute; top: 10px; left: 10px; } -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
Albo próbuj dołączaniem skryptu reklam po załadowaniu drzewa DOM.
W jQuery była chyba nawet funkcja w stylu "include". -------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 3.05.2025 - 06:03 |