![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 48 Pomógł: 0 Dołączył: 3.03.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam problem z zainstalowaniem APD pod Windowsem.
Pobrałem plik php_apd.dll z http://dllcentral.com/php_apd.dll/5.2.5.5/ dodałem do php.ini: extension=php_apd.dll zend_extension = C:\localhost\php\ext\php_apd.dll apd.dumpdir = C:\localhost\php\trace apd.statement_tracing = 0 Restart serwera i dalej nic, nie widzi funkcji APD, w php_info tez pusto. Any idea? |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 873 Pomógł: 152 Dołączył: 9.04.2006 Skąd: Berlin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Hmm, spróbuje może C:\\localhost\\ ...
![]() bo nie widzę innej możliwości, że poprostu nie wczytuje modułu apd :] -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 139 Pomógł: 24 Dołączył: 29.07.2007 Skąd: Tarnowskie Góry Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Hmmm... A spróbuj wrzucić php_apd.dll do system32 (albo jeszcze lepiej dodaj sobie katalog odpowiedni do zmiennej środowiskowej PATH).
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
zend_extension_ts
-------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 48 Pomógł: 0 Dołączył: 3.03.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Próbowałem wszystkiego, nadal nie widzi tych funkcji. Może ten dll, którego ściągnąłem jest do d... ?
Jest gdzieś oficjalna strona z której można to pobrać, ale padła. Działa to komuś pod Windowsem w ogóle? |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 03:09 |