![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 53 Pomógł: 0 Dołączył: 27.02.2010 Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
Moja strona tylko do testów: http://ppnr5.zxy.me/test/
Jak w temacie potrzebuję kilka porad, linków bądź przykładów na temat: 1. CSS - Najważniejsze -Obecnie muszę sam dozować gdzie ma się znajdować dany tekst <br><br><br> etc. a chcę aby było tak jak teraz zrobiłem <br-ami> tylko że jak coś dopiszę aby nie schodziło w dół. -Ścieżkę footer chcę aby była 10x px nad dołem background image. -Aby zdjęcie samo się rozszerzało względem ekranu użytkownika (bądź zastosowanie że jak ktoś ma 800x600 to odpali bg1 a jak ktoś 1280x1024 to bg2 itp.) 2. SQL - Ten punkt niekoniecznie gdyż w miare już ogarniam bazy etc. ważne jak zapisać kogoś adres IP do bazy wraz z emailem Ma to być podanie adresu email oraz zgody do newsletera. -Chcę dodać krótki wpis do bazy danych w którym będzie do dodania 2 czynności (email i ip). -Baze mam już zalożoną, ale nie wiem co importować do bazy by utworzyło dane tabele. -Przy kliknięciu Send automatycznie mi zapisze email i ip. 3.Ajax - Ważne Chcę aby przy wpisywaniu adresu email do ramki, nad inputem pojawiał się automatycznie napis czy poprawny email x@x.x , czy ktoś już taki podał etc. Oraz przy wysłaniu aby się pokazało pod nad inputem że z powodzeniem dodano Twój adres mailowy. Wiem że to dużo ale licze na waszą pomoc. -------------------- Odwiedź moją stronę!
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 144 Pomógł: 30 Dołączył: 5.05.2007 Skąd: Mannheim Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam !
To moze daj twoj temat do gieldy ofert ![]() Pozdrawiam -------------------- Flash Flex PHP JAVA RED5 http://www.easyweb24.net
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 53 Pomógł: 0 Dołączył: 27.02.2010 Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
To chyba będę musiał tak zrobić, gdyż bez interesownie to nikt nie pomoże ;p
-------------------- Odwiedź moją stronę!
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 715 Pomógł: 47 Dołączył: 5.12.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Bezinteresownie,to może ktoś Panu pomóc,a nie odwalić całą robotę.
|
|
|
![]()
|
|
Więc proszę o pomoc w CSS
![]() To myślę że ktoś mi pomoże. Co do dostosowania to zastosowałem/ Kod * { margin: 0; } html, body { background:#3f4b57 url("bg.jpeg") no-repeat; height: 100%; width: 100%; } .wrapper { min-height: 100%; height: auto !important; height: 100%; margin: 0 auto -4em; } .footer { top: 90%; } I to w miare dobrze działa gdyż jak ktoś mia 1280x1024 nie pokazuje mu całego loga tylko tyle ile może a ktoś kto ma 1600x1050 to widzi normalnie całe. Chodzi mi najważniejsze jak zrobić aby zaczęło się pisać dopiero po napisie głównym na stronie bez przestawiania <br><br> oraz footer bo coś mi nie działa aby był tak jak jest background to z 10px nad końcem a nie także robiony <br><br>. -------------------- Odwiedź moją stronę!
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 23:36 |