![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 95 Pomógł: 15 Dołączył: 3.06.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cześć.
Znalazłem na internecie plugin do paginacji stron. Od kilku godzin próbuję go wdrożyć w plugin MyBB, lecz bez skutku. Część kodu pluginu zawierającego tą paginację:
Plik ajaxlist.php
Nie bijcie za mieszanie kodu php i html w jednym pliku, tak samo było zrobione w podstawowej wersji (demo) i działało. Co jest nie tak w tym kodzie? Proszę o Waszą pomoc. Pozdrawiam fastlone Ten post edytował fastlone 19.08.2011, 09:52:57 -------------------- Nie bój się kliknąć
![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 302 Pomógł: 24 Dołączył: 6.12.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jeśli działało na demie sprawdź czy zassałeś wszystkie składniki .js, ewentualnie ścieżki do nich
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 95 Pomógł: 15 Dołączył: 3.06.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wydaje mi się, że jest ok.
Plugin znajduje się w katalogu inc/plugins, ajaxlist.php w głównym, lecz plugin jest ładowany i tak jak by był w głównym katalogu, więc chyba to nie ma nic do rzeczy. Dodałem na początku kodu jquery funkcję noConflict, ale to też nic nie dało. -------------------- Nie bój się kliknąć
![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 302 Pomógł: 24 Dołączył: 6.12.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ścieżka do jQuery rozumiem jest
|
|
|
![]()
|
|
Tak, w zmiennej $headerinclude zawarta jest ścieżka do jquery
Dla chcących pomóc: Tutaj jest demo domyślnego kodu jak i możliwość pobrania go. Jeśli możecie - pomóżcie. Ten post edytował fastlone 19.08.2011, 16:00:38 -------------------- Nie bój się kliknąć
![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 10:24 |