![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 100 Pomógł: 0 Dołączył: 1.04.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Mam problem z przesylaniem danych z jednego pliku .php do drugiego, mianowicie, posiadam nastepujacy SELECT:
Powinien działac w sposob taki, ze przy zmianie OPTION, wysyla wartosc do funkcji, a z niej do innego pliku .php (funkcja js znajduje sie w pierwszym pliku php), zrobilem to w sposob nastepujacy, ale widocznie niepoprawny, oto funkcja js ajax:
Na koniec powinien odebrać wartosci w pliku zamowienia.php:
moj umysl szalu juz dostaje od tych wszystkich literek i mozliwe, ze czegos nie zauwazylem, bardzo bym prosil o pomoc i poprawienie kodu, ewentualnie moze cos z jQuery? |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 958 Pomógł: 574 Dołączył: 23.09.2008 Skąd: wiesz, że tu jestem? Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Na start zobacz moją sygnaturkę... i wrzuć tu ewentualne błędy
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 314 Pomógł: 44 Dołączył: 12.11.2010 Skąd: UK Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zupdejtuj sobie te sygnatukę bo zamiast
Kod Ściągnij Operę -> Narzędzia -> Zaawansowane -> Konsola błędów -> klik Wyczyść -> odśwież stronę ze skryptem -> wejdź do konsoli i zobacz gdzie masz błąd teraz jest tak : Kod Ściągnij Operę -> Menu -> Strona -> Narzędzia deweloperskie -> Konsola błędów -> klik Wyczyść -> odśwież stronę ze skryptem -> wejdź do konsoli i zobacz gdzie masz błąd chociaż można klawiaturą CTRL + SHIFT + O Ale to tylko tak dla ścisłości. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 100 Pomógł: 0 Dołączył: 1.04.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ok , dzieki za pomoc, naprawiłem blad dzieki temu
![]() ale mimo to mam pytanie, jak mozna to napisac w jQuery?? byloby to mi bardziej przydatne, moglbym prosic na jakas podpowiedz ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 690 Pomógł: 92 Dołączył: 6.02.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
eee, http://docs.jquery.com/Tutorials:Getting_S..._me:_Using_Ajax
MOoglibyście przejrzeć czasem dokumentancję ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 19:22 |