![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 561 Pomógł: 3 Dołączył: 2.02.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, nie mam pojęcia co zrobić, żeby strony wyświetlały się w kodzie UFT-8.
Coś jest nie tak, ale nie wiem czy z serwerem czy z czym już bo na jednym z kursów online o AJAXie był przykład zakodowany właśnie w UFT-8, ja podejrzałem źródło strony zaznaczyłem wkleiłem do mojego Notepad 2 zapisałem na serwerze i ta sama strona, ten sam kod źródłowy, a u mnie pokazują się krzaczki... Proszę o pomoc. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 340 Pomógł: 542 Dołączył: 15.01.2006 Skąd: Olsztyn/Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A kodowanie pliku masz utf8
![]() -------------------- I'm so fast that last night I turned off the light switch in my hotel room and was in bed before the room was dark - Muhammad Ali.
Peg jeżeli chcesz uprawiać sex to dzieci muszą wyjść, a jeżeli chcesz żeby był dobry ty też musisz wyjść - Al Bundy. QueryBuilder, Mootools.net, bbcradio1::MistaJam http://www.phpbench.com/ |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 253 Pomógł: 31 Dołączył: 30.03.2009 Skąd: Szczecin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
w notepad++ jest zakładka format, a w nie kodowanie utf8 ,jeśli użyjesz notepad++ nie używaj tej utf8 z boom
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 05:05 |