![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 184 Pomógł: 2 Dołączył: 3.02.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, czy mógł by mi ktoś pomóc z jedną zagwostką mianowicie nie wiem jak napisać skrypt w JS który po wciśnięciu przycisku w formularzu zapyta nas czy jesteśmy pewni aby wysać zawartość dalej, tzn klikamy przycisk wyslij i wyskakuje nam okienko : Czy jesteś pewny wysłania formularza? jeżeli damy tak wykona się dalsza część skryptu jeżeli damy nie po prostu zamknie okienko. Bardzo proszę o pomoc gdyż nic konkretnego nie mogę znaleźć.
Do wywoływania efektów mam zaimplementowaną bibliotekę jquery. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 361 Pomógł: 22 Dołączył: 10.02.2015 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 184 Pomógł: 2 Dołączył: 3.02.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dobrze tylko tutaj wykonuje przekierowanie na link a ja nie bardzo wiem jak to zrobić tak aby po kliknieciu np TAK pokazało się 2 okienko z napiem np wpisano do pola login: test a do pola data: 10. Potrzebował bym tak wykonać skrypt aby otwierało 1 okienko dialogowe z zapytanie o wyslanie formularza, jeżeli wybierzemy opcje Tak to otworzy drugie okienko, lub aby pokazała się druga treść w pierwszym okienku. Ten post edytował troian 13.06.2015, 09:39:51 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 707 Pomógł: 290 Dołączył: 16.12.2008 Skąd: Śląsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
-------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 29.04.2025 - 09:53 |