![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 47 Pomógł: 0 Dołączył: 6.03.2004 Skąd: Wawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam! Mam taki problem: Mam w jednej bazie 2 tabele: vehicles i tbl_files.
W tabeli vehicles jest zapisane: id, cos tam, cos tam. A w drugiej tabeli (tbl_files) jest: id_files, bin_data, description, filename, filesize, filetype, prop_num W tabeli vehicles sa przechowywane dane o samochodach, zas w tbl_files zdjecia. i teraz tak: w tbl_files: zmienna id_files to identyfikator zdjecia, a prop_num to id samochodu do ktorego przypisane jest zdjecie. teraz chce zrobic tak: Wyswietlic z tabeli tylko te samochody ktore maja w $pole[7] wpisate "tak". nastepnie dane maja sie wyswietlic w formacie: obrazek, pole[1] pole[2] pole[3]. Obrazek ma byc pobrany z tbl_files i ma byc odnoscikiem do specjalna.php?id=pole[0]. sam odnosnik dziala ok, dane sie wyswietlaja ale mam problem z wyswietleniem zdjecia... oto kod:
Ma ktos jakis pomysl? co robie nie tak?? Po prostu nie moge wydobyc zmiennej id_files z tbl_files... to jest caly zonk w tym kodzie... ![]() Ten post edytował detter 16.11.2005, 15:42:22 -------------------- Detter
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 923 Pomógł: 9 Dołączył: 25.10.2004 Skąd: Rzeszów - studia / Warszawa - praca Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat
Przeciez nie masz tutaj wyciagania danych, to nie dziw sie ze Ci to nie dziala. Przyklad jest w manualu. Wystarczy poszukac. -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 19:38 |