![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 76 Pomógł: 1 Dołączył: 17.01.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Mam pewien problem. Mianowicie tworze sobie wysuwaną ramkę na podstawię artykułu: http://websta.pl/tutoriale/jquery-wysuwany-boczny-panel-menu Mój problem jest taki, ze chciałbym aby albo menu znikało po schowaniu albo chowało się za divem. W tym artykule jest pokazane jak zrobic aby menu chowało się poza przeglądarką. a ja chciałbym zrobic tak aby chowało mi się np. za divem na środku strony. przesuwałem ramke i ustawiałem ale nei moge jej przykryc divem. nawet jak stosowałem numeracje "z-index".. czy wie ktos jak to zrobic? czy moze jest jakis sposob aby po kliknieciu na "zamknij" div się "zsuwał" do zera, a nie przesuwał? pozdrawiam |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 678 Pomógł: 124 Dołączył: 26.09.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Z-index musi działać, jak nie to znaczy, że coś ci go nadpisuje albo ustawiłeś go tylko dla menu a zapomniałeś o tym div'ie. Ale mogę tylko zgadywać, prosim o przykład na żywo z tym co chcesz osiągnąć
![]() -------------------- Napisane z palca! <- to tak dla lansu ;)
FancyStudio.pl - Tworzenie Stron WWW w Oparciu o XHTML, CSS, JS, PHP i MySQL. Mój blog :: Portfolio Fotograficzne Igora Biedrawy |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 76 Pomógł: 1 Dołączył: 17.01.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
https://m4tysi4k.nazwa.pl/projekt/em/
content to ten div na czerwono, a panel to "pływająca ramka" chce zeby się ona chowała pod tym divem ale nie moge jej tam wcisnąc... skrypt js
budowa strony: bede wdzieczny za jakiekolwiek sugestie.. z js jestem baaaardzo zielony.. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 678 Pomógł: 124 Dołączył: 26.09.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wydaje mi się, że problem polega na tym, iż to menu nie może być w div'ie za którym się ma schować. Musisz je dać osobno i potem wypoycjonować.
-------------------- Napisane z palca! <- to tak dla lansu ;)
FancyStudio.pl - Tworzenie Stron WWW w Oparciu o XHTML, CSS, JS, PHP i MySQL. Mój blog :: Portfolio Fotograficzne Igora Biedrawy |
|
|
![]()
|
|
Niestety to nic nie daje..
Próbowałem już na wszystkie sposoby.. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 18.07.2025 - 05:59 |