![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 7 Pomógł: 0 Dołączył: 11.05.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam pytanie, czy da się zrobić, by w jednym znaczniku <option> jakiś tekst </option> było kilka wierszy. Dokładnie chce, żeby jeden tekst w option nie znajdował się w jednym wierszy, tylko było podzielony np na 5 wierszy. Ponieważ w jednego optiona wrzucam bardzo długiego stringa....
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
To wrzucaj bardzo krótkiego.
![]() Z tego, co mi wiadomo, to nie ma takiej możliwości w standardowym, HTML-owym selectcie. Poszukaj "emulatorów" tego pola napisanych w JS; tam nawet zwykły DIV może być listą wyboru, powstało trochę takich bibliotek. ![]() -------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 7 Pomógł: 0 Dołączył: 11.05.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dzięki za radę, zrobiłem to na zasadzie 2 formularzy, w jednym wybieram użytkownika, a w drugim, wyświetlają mi się dane o danych użytkowniku, zrobiłem to za pomocą ajaxa.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 23:53 |