![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 640 Pomógł: 28 Dołączył: 13.02.2003 Skąd: Międzyrzecz/Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jakis czas temu mozna bylo sciagnac rozne wersje programow (.exe) poszczegolnych przegladarek (IE6/7/8, FF2/3, Opera9/10 itd).
Byly to programy ktore po sciagnieciu dzialaly jak przegladarka. Wszystko pliki mozna bylo sciagnac ze strony www.xenocode.com/browsers Aktualnie strona zostala przenisesiona i sposob dystrybucji zostal rozwiazany jako "jakis" plugin i dopiero mozliwosc sciagniecia przegladarki. Obecnie poszukuje IE7 ktora byla dostepna "starym" sposobem firmy Xenocode, w zwiazku z tym mam pytanie czy wie ktos gdzie mozna sciagnac Xenocode IE7 lub moze posiada takowa wersje? -------------------- PHP Developer
"Nadmiar wiedzy jest równie szkodliwy jak jej brak" Émile Zola |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
Nie utrudniaj sobie życia, ściągnij IETester.
![]() Co jakiś czas pojawiają się update'y. -------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 640 Pomógł: 28 Dołączył: 13.02.2003 Skąd: Międzyrzecz/Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Watek jest o Xenocode i tylko to mnie interesuje...
-------------------- PHP Developer
|
|
![]()
|
|
![]() Admin Techniczny Grupa: Administratorzy Postów: 2 071 Pomógł: 93 Dołączył: 5.07.2005 Skąd: Olsztyn ![]() |
a ja ci powiem że IETester to mozna o kant kuli potłuc, w pracy używaliśmy tego jakiś czas i co innego on pokazuje a co innego pokazuja przeglądarki zainstalwoane w systemie...
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 4 362 Pomógł: 714 Dołączył: 12.02.2009 Skąd: Jak się położę tak leżę :D ![]() |
Zgodzę się z kwiateuszem. Niedawno sam na tym się "wywaliłem". Kod działał dla IE6wIeTesterze. Na jakimś xp też był zainstalowany. Nie działał. Na każdej innej przeglądarce - działał. Także na IE wyższych niż 6. Do dziś nie doszedłem czemu bo to był czysty, poprawny HTML
![]() -------------------- Najpierw był manual... Jeśli tam nie zawarto słów mądrości to zapytaj wszechwiedzącego Google zadając mu własciwe pytania. A jeśli i on milczy to Twój problem nie istnieje :D
|
|
|
![]()
|
|
Wlasnie kwiateusz!
Dlatego zakonczmy watek o IETester i podobnych, watek tyczy Xenocode! -------------------- PHP Developer
|
|
![]()
|
|
@vokiel: No dokladnie te, z tym ze pobralem IE7 i na starcie dostaje "Program IE przestal dzialac."
Masz pomysl? -------------------- PHP Developer
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 592 Pomógł: 445 Dołączył: 12.03.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Masz ci los, z całego pakietu akurat ta nie działa... Na jakim systemie uruchamiasz? Na Win7 próbowałem wszystkie tryby zgodności i nic.
Zaraz się zaloguje na pc w pracy, zobaczę, czy może tam gdzieś się nie zapodział... Edit: Niestety, w pracy też nie mam ie7 Może zainstaluj sobie normalnie na wirtualnym? Ten post edytował vokiel 9.01.2010, 22:54:58 -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Odswiezam temat.
Czy ktos posiada Xenocode przegladarke IE7 bez aktualnego wymaganego plugin-a? -------------------- PHP Developer
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 06:41 |