![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Nieautoryzowani Postów: 141 Pomógł: 0 Dołączył: 30.09.2008 Skąd: Gdańsk Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
[zmoderowane]
To jest serwis rozbudowany serwis o tworzeniu stron www. Taka moja reklama. O ocenę proszę grafikę, kierunek tworzenia, techniki i ogólne wrażenie. Na wstępie zaznacze że występuje kilka błędów w środku strony, ponieważ nie ustawiłem jeszcze stron docelowych... Dopracowania wymaga również treśc ![]() Także proszę to ująć w ocenie strony. Ten post edytował webdice 3.10.2008, 17:08:32 -------------------- Zawieszony w pisaniu przez @mike - pisze na PW. <?php echo !$lubie.'moderatorow' ?>
Jak to czytasz, to współczuj mi. Przebolewam za swe grzechy... Współczujcie... Gdzie to współczucie? |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 453 Pomógł: 22 Dołączył: 20.09.2004 Skąd: Kraków - NH - Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
przepraszam ale co ty oddajesz do oceny oprócz (zresztą niezbyt ładnego) top`u?
w stopce widnieje "Design by 1234.info". więc oddajesz do oceny nie swoją pracę. tu nawet nie ma co oceniać bo sypią się errory, nawet strona główna nie jest wypełniona. -------------------- Warsztat: Windows 7 Pro 64bit | Apache 2.2 | PHP 5.2 | MySQL 5.0 | PHPmyadmin 2.6.4
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 869 Pomógł: 53 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: Przeworsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Masakra!
- www.www-tworzenie.yoyo.pl to straszna nazwa, już lepsze byłoby www.tworzenie-www.yoyo.pl, - to coś co powinno być logotypem, właśnie - to coś, - hmm, top? a co to jest? jakiś kod wielką czcionką i to jeszcze pogmatwany? - zaraz, to ty strony chcesz robić? ![]() Cytat Taka moja reklama. Cytat O ocenę proszę grafikę, a twoja?Cytat występuje kilka błędów Cytat Dopracowania wymaga również Najpierw skończ, później dawaj do oceny.Cytat To jest serwis rozbudowany serwis o tworzeniu stron www. To nawet nie jest śmieszne.Nie widzę choć najmniejszego wysiłku z twojej strony. Wnoszę o zablokowanie topicu. PS "Aby tworzyć należy mieć pasje!" jest zabójcze. ![]() Ten post edytował Kildyt 3.10.2008, 16:18:24 -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Nieautoryzowani Postów: 141 Pomógł: 0 Dołączył: 30.09.2008 Skąd: Gdańsk Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
Mozna zakmnąć, usunąć, spalić. Dziekuje za oceny!
-------------------- Zawieszony w pisaniu przez @mike - pisze na PW. <?php echo !$lubie.'moderatorow' ?>
Jak to czytasz, to współczuj mi. Przebolewam za swe grzechy... Współczujcie... Gdzie to współczucie? |
|
|
![]()
|
|
![]() Developer Grupa: Moderatorzy Postów: 3 045 Pomógł: 290 Dołączył: 20.01.2007 ![]() |
Mówisz i masz.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 5.05.2025 - 08:22 |