![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 447 Pomógł: 191 Dołączył: 26.03.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
I co z tymi koszulkami ? już początek lipca, a w temacie nic nowego nie ma.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 675 Pomógł: 286 Dołączył: 15.06.2009 Skąd: Wieliczka Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
widać kasy im nie brakuje (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 885 Pomógł: 463 Dołączył: 3.10.2009 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
widać kasy im nie brakuje (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) To nie jest akcja dla kasy, przecież gdzieś tam napisali, że dochód ze sprzedaży zostanie przeznaczony na rozwój php.pl |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 675 Pomógł: 286 Dołączył: 15.06.2009 Skąd: Wieliczka Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
wiem i właśnie to miałem na myśli - widać php.pl dobrze się trzyma, skoro nie ma jeszcze koszulek (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 885 Pomógł: 463 Dołączył: 3.10.2009 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Niekoniecznie, bo może być aż tak źle (finansowo) że właśnie nie ma nawet na rozpoczęcie sprzedaży, czego sobie i Państwu nie życzę. Tak czy siak chyba nie dowiemy się prędko, dlaczego o akcji zrobiło się po kilku miesiącach cicho i nikt nic nie wie, chyba, że wypowie się tutaj ktoś decydujący o tych sprawach. Możliwe, że za mało osób wyraziło chęć zakupu?
Hej, zrobiłem sondę na rozruszanie wątku. Ten post edytował darko 3.07.2011, 16:38:43 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 180 Pomógł: 19 Dołączył: 4.11.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Z racji, że temat z sondą został zamknięty, napiszę tutaj. Koszulkę biorę, dobrze by było gdyby była niebieska, jak u @DeyV ale i czarną nie pogardzę.
Warto odświeżać temat (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Developer Grupa: Moderatorzy Postów: 2 844 Pomógł: 20 Dołączył: 25.11.2003 Skąd: Olkusz ![]() |
Koszulki na pewno się pojawią, wiemy że jest duże zainteresowanie nimi i ciągle ktoś o nie pyta. Bardzo cieszy nas Wasz zainteresowanie. Staramy się żeby wszystko było jak najlepsze jakościowo i żeby każdy był zadowolony, ale niestety czas leci jak szalony. Moim zdaniem Dawid rzucił trochę "za szybką datę", ale to z pewnością dlatego że chciał jak najszybciej oddać je w Wasze ręce.
Proszę jeszcze o trochę cierpliwości, DeyV na pewno napisze jak będzie coś więcej wiedział. @Pawel_W PHP.pl nie przynosi żadnych profitów finansowych osobom prowadzącym je, ba sami dopłacają do niego i poświęcają swój prywatny czas "po pracy" czyli ten który normalnie poświęca się rodzinie, albo odpoczynkowi - to tylko tak a pro po Twojej uwagi. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 729 Pomógł: 346 Dołączył: 4.04.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Rozgryzłem was napisaliście o maju, ale niekoniecznie tego roku (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
ehh, no ja się widocznie bardzo niejasno wyraziłem, chodziło mi o to, że samo forum się dobrze trzyma więc dlatego nie potrzeba póki co dodatkowych funduszy
w każdym razie przepraszam, nie miałem nic złego na myśli (IMG:style_emoticons/default/brzydal.gif) no i ofc. czekam na koszulki (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarząd Postów: 1 512 Pomógł: 2 Dołączył: 22.04.2002 Skąd: Koszalin ![]() |
juz pisalem wczesnie ze beda w maju (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
a tak powaznie wybaczcie opoznienie - ciezki okres nastal i maloo czasu mamy. Postaramy się aby pojawily sie niebawem. Pawel_W: przerosiny zbedne - Twoja wypowiedz jest dwuznaczna ale skoro Twierdzisz ze nie to miales na mysli przepraszac nie musisz ps. Pawel_W: zapomnij ze dostaniesz koszulke za dwuznaczna wypowiedz (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 447 Pomógł: 191 Dołączył: 26.03.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
a cen jakich można się spodziewać ?
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 729 Pomógł: 346 Dołączył: 4.04.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Sierpień nastał, koszulki już powinny doschnąć, jakieś info?
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 248 Pomógł: 55 Dołączył: 1.06.2010 Skąd: mam to wiedzieć? Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Właśnie właśnie... Jak prace idą?
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 4 069 Pomógł: 497 Dołączył: 11.05.2007 Skąd: Warszawa ![]() |
Obstawiam że koszulki wejdą wraz z pojawieniem się ligi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 366 Pomógł: 261 Dołączył: 23.09.2008 Skąd: Bydgoszcz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Koszulki będą na euro ....
|
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]()
|
|
eee chyba nas w konia robią ;(
|
|
|
![]()
|
|
Nie chcę nic mówić, ale mamy tutaj poślizg już październik, a koszulek jak nie było tak nie ma...
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 248 Pomógł: 55 Dołączył: 1.06.2010 Skąd: mam to wiedzieć? Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
To wygląda jak polityka po wyborach (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Kiełbasa, browary i inne towary... Ja obiecuje wam, ja obiecuje wam heheh (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Mam pomysł zamiast koszulek proponuję bluzy, swetry albo czapaje (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 410 Pomógł: 5 Dołączył: 25.01.2005 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Koniec roku już... a ja czarną bym wziął (trójeczkę)...
Najlepszego z Nowym Rokiem! Pozdrawiam! |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.10.2025 - 12:51 |