![]() |
![]() ![]() |
![]() |
-Gość_Krzysiek- |
![]()
|
Goście ![]() |
Witam, mam maly problem i nie wiem jak go rozwiazac...
mam krotki plik w XML-u: <war> <fieldname>IMIE</fieldname> <fieldname>NAZWISKO</fieldname> <fieldname>TELEFON</fieldname> </war> po wykonaniu ponizszych czynnosci : $simple = "<war><fieldname>IMIE</fieldname><fieldname>NAZWISKO</fieldname> <fieldname>TELEFON</fieldname></war>"; $p = xml_parse_create(); xml_parse_into_struct($p,$simple, $vals); xml_parser_free($p); print_r($vals); zostaje zwrocona mi tablica asocjacyjna tablic; Array ( [0] => array ( [tag] => WAR [type] =>open [level] =>1 ) [1] => array ( [tag] => FIELDNAME [type] =>complete [level] =>2 [value] => IMIE ) [2] => array ( [tag] => FIELDNAME [type] =>complete [level] =>2 [value] => NAZWISKO ) [3] => array ( [tag] => FIELDNAME [type] =>complete [level] =>2 [value] => TELEFON ) [4] => array ( [tag] => WAR [type] =>close [level] =>1 ) ) MOJE PYTANIE: JAK DOSTAC SIE DO DANYCH W SEKCJI [value] ![]() Z gory dzieki za pomoc |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 5 724 Pomógł: 259 Dołączył: 13.04.2004 Skąd: N/A Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
-------------------- Nie lubię jednorożców.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 8.05.2025 - 06:18 |