![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 46 Pomógł: 0 Dołączył: 9.08.2007 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Witam mam taki maly, glupi a zarazem strasznie wkurzajacy problem, mam napisany skrypt ktory parsuje strone zapisuje mi pobrane dane do pliku tylko ze nie lamie lini, typowe <br> czy \n jest zapisywane razem ze sparsowanym tekstem do pliku no i niestety niezbyt dobrze to wyglada a lini nie lamie, mozecie pomoc?
Ten post edytował pavlaq 14.08.2007, 09:42:18 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 640 Pomógł: 28 Dołączył: 13.02.2003 Skąd: Międzyrzecz/Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Manual: nl2br()
-------------------- PHP Developer
"Nadmiar wiedzy jest równie szkodliwy jak jej brak" Émile Zola |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 46 Pomógł: 0 Dołączył: 9.08.2007 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
tak wyglada zawartosc pliku tekstowego nadal ; czy aby tak to mialo dzialac? sory za upierdliwosc |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 640 Pomógł: 28 Dołączył: 13.02.2003 Skąd: Międzyrzecz/Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Pokaz plik zrodlowy i napisz jaka ma forme przyjac
-------------------- PHP Developer
"Nadmiar wiedzy jest równie szkodliwy jak jej brak" Émile Zola |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 183 Pomógł: 0 Dołączył: 19.05.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Gdzies w regułce która przygotowuje zmienną do wstawiena w plik tekstowy zapewne masz \n w pojedyńczych cudzysłowiach i jest traktowana jako tekst ...
dla przykładu $pierwsza = 'to jest \n jakis tekst'; $druga = "to jest \n jakis inny tekst"; pierwsza wyświetli: to jest \n jakis tekst a druga: to jest jakis inny tekst i złamie kod w źródle ![]() Ten post edytował barat 14.08.2007, 13:47:45 |
|
|
--Pio-- |
![]()
|
Goście ![]() |
"\r\n"
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |