![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 513 Pomógł: 1 Dołączył: 25.08.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
mam input-a:
oczywiście wcześniej mam zdefiniowane: niestety nie pokazuje mi się wypełniona data z godziną, co skopałem? OK- temat rozwiązany Ten post edytował krzesik 28.08.2024, 11:35:58 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Skoro masz tam poprawa date w $DataTeraz to po grzyba to potem konwertujesz znowu?
value="<?php echo $DataTeraz; ?>" -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 513 Pomógł: 1 Dołączył: 25.08.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
dokładnie :-)
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 396 Pomógł: 71 Dołączył: 15.07.2014 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 573 Pomógł: 6 Dołączył: 21.07.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Prościej będzie tak:
value="<?= $DataTeraz; ?>" albo: <td><input type="datetime-local" class="form-control" value="<?= $now->format(DATE_ATOM); ?>" class="date" name="start" required /></td> i teraz ciekawi mnie, czy z DateTimeImmutable() jest lepiej? Ten post edytował Malinaa 28.08.2024, 18:19:14 -------------------- I welcome you on the Internet >>> Design by Malina
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 396 Pomógł: 71 Dołączył: 15.07.2014 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Prościej będzie tak: value="<?= $DataTeraz; ?>" Nie zawsze skrócony zapis jest defaultowo włączony na serwerze. A ostatnio chyba nawet wszystkie mają to wyłączone. i teraz ciekawi mnie, czy z DateTimeImmutable() jest lepiej? Lepiej pod jakim względem? ...Immutable(...) zapobiegnie nadpisaniu zmiennej "$now" po użyciu np. metody modify(...) Ogólnie, to zależy od kontekstu, bo może przydać się zwykłe DateTime(...), jednak w większości przypadków i projektów stosuję i widzę ...Immutable(...) |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 573 Pomógł: 6 Dołączył: 21.07.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie zawsze skrócony zapis jest defaultowo włączony na serwerze. A ostatnio chyba nawet wszystkie mają to wyłączone. Lepiej pod jakim względem? ...Immutable(...) zapobiegnie nadpisaniu zmiennej "$now" po użyciu np. metody modify(...) Ogólnie, to zależy od kontekstu, bo może przydać się zwykłe DateTime(...), jednak w większości przypadków i projektów stosuję i widzę ...Immutable(...) Nie mają defaultowo wyłączone, ale jakby mieli wyłączyć, faktycznie echo będzie bezpieczniej. Coś nie przyzwyczaiłem się do Immutable() i tak się zastanawiam, czy lepiej się przyzwyczaić ![]() -------------------- I welcome you on the Internet >>> Design by Malina
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 15.06.2025 - 12:25 |