Posiadam dwie nowe strony internetowe, jedna to christianitas-1.lua.pl, na ktorej byla zainstalowana wiki, druga to o-sobie-samej.lua.pl na niej z kolei byl system e107. Od tygodnia bezskutecznie probuje je przywrocicm gdyz wczesniej cos sie na nich zepsulo. Probuje wgrac kopie plikow i bazy na te strony. Niestety w pma gdy probuje wrzucic baze to zarowno w przypadku 1 jak i 2 strony pojawia mi sie po imporcie w pma komunikat o bledzie dotyczacym banlist. Gdy usuwam ten kawalek kodu z bazy to pojawia sie z kolei:
Kod
Serwer: localhost
Błąd
zapytanie SQL:
-- -- Baza danych: `db609836` -- -- -------------------------------------------------------- -- -- Struktura tabeli dla `e107_banlist` -- -- -- Zrzut danych tabeli `e107_banlist` -- -- -------------------------------------------------------- -- -- Struktura tabeli dla `e107_banner` -- CREATE TABLE `e107_banner` ( `banner_id` int(10) unsigned NOT NULL auto_increment, `banner_clientname` varchar(100) collate utf8_polish_ci NOT NULL default '', `banner_clientlogin` varchar(20) collate utf8_polish_ci NOT NULL default '', `banner_clientpassword` varchar(50) collate utf8_polish_ci NOT NULL default '', `banner_image` varchar(150) collate utf8_polish_ci NOT NULL default '', `banner_clickurl` varchar(150) collate utf8_polish_ci NOT NULL default '', `banner_impurchased` int(10) unsigned NOT NULL default '0', `banner_startdate` int(10) unsigned NOT NULL default '0', `banner_enddate` int(10) unsigned NOT NULL default '0', `banner_active` tinyint(3) unsigned N[...]
MySQL zwrócił komunikat: Dokumentacja
#1046 - No database selected
[ Powrót ]
Błąd
zapytanie SQL:
-- -- Baza danych: `db609836` -- -- -------------------------------------------------------- -- -- Struktura tabeli dla `e107_banlist` -- -- -- Zrzut danych tabeli `e107_banlist` -- -- -------------------------------------------------------- -- -- Struktura tabeli dla `e107_banner` -- CREATE TABLE `e107_banner` ( `banner_id` int(10) unsigned NOT NULL auto_increment, `banner_clientname` varchar(100) collate utf8_polish_ci NOT NULL default '', `banner_clientlogin` varchar(20) collate utf8_polish_ci NOT NULL default '', `banner_clientpassword` varchar(50) collate utf8_polish_ci NOT NULL default '', `banner_image` varchar(150) collate utf8_polish_ci NOT NULL default '', `banner_clickurl` varchar(150) collate utf8_polish_ci NOT NULL default '', `banner_impurchased` int(10) unsigned NOT NULL default '0', `banner_startdate` int(10) unsigned NOT NULL default '0', `banner_enddate` int(10) unsigned NOT NULL default '0', `banner_active` tinyint(3) unsigned N[...]
MySQL zwrócił komunikat: Dokumentacja
#1046 - No database selected
[ Powrót ]
Niestety dzieje sie tak na kazdym hostingu. Tak jakby te bazy byly uszkodzone. Ale nie ma tam zadnych warningow. Nie wiem, moze moglabym komus je podeslac i sprawdzilby co tam moze byc nie tak?
Probowalam w takim razie zainstalowac surowa instalke e107, ale juz przy 3 kroku pisze ze nie moze sie polaczyc z baza mimo ze parametry wpisuje takie, jak podano mi w mailu aktywacyjnym. A wiec dalej stoje w miejscu.
Z druga strona oparta na mediawiki dzieją się podobne rzeczy. Tam takze nie moge przywrocic plikow ani bazy, co widac po warningu w linku, ktory na poczatku podalam. Probowalam zmienic wielkosc liter tego pliku, ale to tez nic nie dalo. Probowalam wrzucic surowa instalke, ale zamiast loga ktore sie powinno pojawic na stronie, to strona byla calkowicie biala.
Nadmieniam, ze wszystko skonfigurowalam tak jak trzeba, czyli pliki config, localsetting, pma, wszystko co sie dalo. Z preinstalatora takze nie moge nigdzie zainstalowac wiki.
Naprawde rece mi juz opadaja i nie mam juz sił ani pomyslow. Od tygodnia dzien w dzien po wiele godzin z tym walcze i bez skutku. Stoje w miejscu. Administracja danego hostingu sie tym w ogole nie zajmuje, a na innych forach moj problem zostaje bez odpowiedzi (m.in. na e107). Nie wiem juz do kogo mam sie zwrocic o pomoc. To naprawde dla mnie bardzo wazne. Staram sie szukam w google ale zadne rozwiazania nie przynosza efektow. Jest to dziwne, ze moja pierwsza strona christianitas.lua.pl dziala bez zarzutow i dosyc gladko udalo sie ja przeniesc a te dwie pozostale nie idzie ruszyc. Bardzo prosze was o pomoc.
Naprawde nie ma nikogo, kto moglby mi pomoc?