Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [wolontariat][audyt]filmy online - opinie, uwagi co do skryptu
Forum PHP.pl > Inne > Giełda ofert > Poszukuję
KrZych0o
Prosiłbym bardzo o wypisanie błędów jakie są w skrypcie na tej stronie

www.films.ayz.pl

mogą też być uwagi co do wyglądu itd.

z góry dzięki
Fishu
Po pierwsze, jest to legalne ?
Co do błędów, przy oglądaniu filmu nie ma prawego menu (nie wiem do końca czy jest to błąd)
Co do wyglądu, jest czymś innym niż dotychczas spotykałem. Główna ramka mieści top i treść, a oba menu wychodzą poza nią, tworzy to dziwny efekt (nie mówię, że zły). Ogólnie to dobre wrażenie smile.gif
KrZych0o
dlaczego temat został przeniesiony do działu Poszukuję jak nic nie poszukuję, tylko chcę ocenę skryptu i ewentualnie błędy jakie tam są
Cypherq
Ponieważ jest to tzw. audyt zabezpieczeń, który wykonuje się za ciężkie pieniądze. Zatem POSZUKUJESZ audytora, w ramach wolontariatu, bo ma to zrobić za darmo.
KrZych0o
aha rozumiem
alex86
Takie tematy jak ten powinny być od razu usuwane exclamation.gif.

Koleś szuka jelenia, i czeka aż ktoś mu wykona za darmo pracę, za którą normalnie słono by zapłacił.
Jakby jeszcze to była jakaś organizacja charytatywna, czy szkoła, to rozumiem. Ale w tym przypadku mamy do czynienia ze zwykłą komercyjną stroną dla nastolatków, na której właściciel chce zarabiać. Takie tematy jak ten psują rynek. Od czegoś trzeba zacząć, żeby to ukrócić.
KrZych0o
Cytat(alex86 @ 10.10.2009, 12:43:16 ) *
Takie tematy jak ten powinny być od razu usuwane exclamation.gif.

Koleś szuka jelenia, i czeka aż ktoś mu wykona za darmo pracę, za którą normalnie słono by zapłacił.
Jakby jeszcze to była jakaś organizacja charytatywna, czy szkoła, to rozumiem. Ale w tym przypadku mamy do czynienia ze zwykłą komercyjną stroną dla nastolatków, na której właściciel chce zarabiać. Takie tematy jak ten psują rynek. Od czegoś trzeba zacząć, żeby to ukrócić.

nie chce żeby mi ktoś te błędy naprawiał bo to zrobię sam tylko chcę aby mi napisano jakie są
INProgress
Nie chcesz żeby ktoś za Ciebie robił? Tak jakby wyszukanie błędów nie było pracą ... guitar.gif
kiddy
Do tego koleś który dąży spamem na innych stronach do popularności
patryczakowy
to tak na początek brak walidacji danych :

Warning: mysql_num_rows(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /home/krzych0o/domains/films.ayz.pl/public_html/index.php on line 221

I coś lepszego mogłeś wymyślić do limitu dziennego oglądania filmów wystarczy usunąć ciasteczko i po sprawie
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.