Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Klon Chrome
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
binprogrammer
Chciałbym zapytać czy znacie jakąś kopię chrome z możliwością podpięcia swojego konta google - zakładki itp. chciałbym to zrobić, ponieważ co chwilę widzę komunikat "ah snap!" czyli nasze polskie "o kurczę!".

dzięki za odpowiedzi
webmaniak
Comodo dragon, fajna, szybka przeglądarka, klon google chrome, jest tam opcja logowania do konta google i synchronizacji zakładek - sprawdziłem przed sekundą. Wiem że są inne też klony, ale nie pamiętam w tej chwili nazw.
binprogrammer
Wyczaiłem SRWare Iron, tylko wygląda jak starsza wersja chrome - jakaś około 16-17 i nie można się logować - podobno tylko usunęli raportowanie info do google, jednak po co jak można to wyłączyć w chrome po prostu biggrin.gif
webmaniak
To wyczaiłeś tą o której zapomniałem właśnie:) - miałem ją kiedyś. Z tego co patrzę to comodo mam w wersji 19, z opisu też wynika że nie "pobierają" dane w przeciwieństwie do google, nie wiem, jak chcesz to wypróbuj, ja mam bo instalowałem comodo internet security.
!*!
Cytat(webmaniak @ 17.05.2012, 16:27:45 ) *
z opisu też wynika że nie "pobierają" dane w przeciwieństwie do google

Zawsze powielasz każdą usłyszaną bzdurę, czy potrafisz to uargumentować? Raportowanie błędów jest w każdej przeglądarce, w chrome jest to nawet wyłączone domyślnie.

A chromium sobie z tym nie radzi?
webmaniak
Nie powielam bzdur, tylko sugeruję się informacjami z opisu na dobreprogramy, dla mnie to nieistotne czy pobierają jakieś dane czy nie, mam google chrome, mam comodo dragon, a korzystam z opery, było pytanie w temacie o przeglądarkę klon w stosunku do google to napisałem, a jak jest z danymi to nie wiem, bo nie zagłębiałem się w to, jedynie tyle co przeczytałem opis na w/w stronie.
BlackDante
z tą szybkością Comodo Dragon to bym się tak nie rozpędzał wink.gif sam używam tej przeglądarki jednak z tego co sam użytkuje to czysty Chrome jest nieco szybszy i mniej zasobożerny. W dodatku mając zainstalowanych kilka dodatków to przeglądarka może dojść nawet do 500MB użytego ramu... więc chyba niedługo ponownie trzeba będzie rozważyć przejście na Firefoxa wink.gif
berlinrl
Wiem że są inne też klony, ale nie pamiętam w tej chwili nazw.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.