binprogrammer
16.05.2012, 12:47:04
Chciałbym zapytać czy znacie jakąś kopię chrome z możliwością podpięcia swojego konta google - zakładki itp. chciałbym to zrobić, ponieważ co chwilę widzę komunikat "ah snap!" czyli nasze polskie "o kurczę!".
dzięki za odpowiedzi
webmaniak
17.05.2012, 11:13:38
Comodo dragon, fajna, szybka przeglądarka, klon google chrome, jest tam opcja logowania do konta google i synchronizacji zakładek - sprawdziłem przed sekundą. Wiem że są inne też klony, ale nie pamiętam w tej chwili nazw.
binprogrammer
17.05.2012, 11:23:26
Wyczaiłem SRWare Iron, tylko wygląda jak starsza wersja chrome - jakaś około 16-17 i nie można się logować - podobno tylko usunęli raportowanie info do google, jednak po co jak można to wyłączyć w chrome po prostu
webmaniak
17.05.2012, 15:27:45
To wyczaiłeś tą o której zapomniałem właśnie:) - miałem ją kiedyś. Z tego co patrzę to comodo mam w wersji 19, z opisu też wynika że nie "pobierają" dane w przeciwieństwie do google, nie wiem, jak chcesz to wypróbuj, ja mam bo instalowałem comodo internet security.
Cytat(webmaniak @ 17.05.2012, 16:27:45 )

z opisu też wynika że nie "pobierają" dane w przeciwieństwie do google
Zawsze powielasz każdą usłyszaną bzdurę, czy potrafisz to uargumentować? Raportowanie błędów jest w każdej przeglądarce, w chrome jest to nawet wyłączone domyślnie.
A chromium sobie z tym nie radzi?
webmaniak
17.05.2012, 16:28:38
Nie powielam bzdur, tylko sugeruję się informacjami z opisu na dobreprogramy, dla mnie to nieistotne czy pobierają jakieś dane czy nie, mam google chrome, mam comodo dragon, a korzystam z opery, było pytanie w temacie o przeglądarkę klon w stosunku do google to napisałem, a jak jest z danymi to nie wiem, bo nie zagłębiałem się w to, jedynie tyle co przeczytałem opis na w/w stronie.
BlackDante
19.05.2012, 20:09:05
z tą szybkością Comodo Dragon to bym się tak nie rozpędzał

sam używam tej przeglądarki jednak z tego co sam użytkuje to czysty Chrome jest nieco szybszy i mniej zasobożerny. W dodatku mając zainstalowanych kilka dodatków to przeglądarka może dojść nawet do 500MB użytego ramu... więc chyba niedługo ponownie trzeba będzie rozważyć przejście na Firefoxa
berlinrl
24.05.2012, 21:10:28
Wiem że są inne też klony, ale nie pamiętam w tej chwili nazw.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.