Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Zapytanie - forum w Obrazek
Forum PHP.pl > Forum > Bazy danych > MySQL
Soolider
Witam jakie jest zapytanie zmieniające zwykłem forum w 1 wybrany obrazek (wstawianie linku) chodzi mi o całe forum w 1 obrazek

Dam +

Pozdrawiam
nospor
Cytat
Dam +
Oj, nie kuś, bo my się tu zaraz wszyscy o te nagrode pozabijamy. dostal.gif

I tak tylko od siebie dodam, bo nie wiem jak inni, ale ja zupelnie nie kumam o co ci chodzi. Rozwin proszę mysl
Soolider
No bo chce moje forum zamienić w obrazek jakiś komunkat ale przez bazę i poszukuje zapytania które zmienia forum w 1 obrazek na całą strone.
nospor
To ja nadal nic nie kumam. Może ktoś inny spróbuje
Soolider
No, zapytanie które zmienia forum w obrazek bez żadnych podkategori tylko ten 1 obrazek który wyznaczyłem linkiem!
nospor
Dodając wykrzyknik na koncu zdania, bez innego opisu problemu, naprawde nie spowodujesz ze coś zakumam z tego opisu smile.gif
Jak napisałem: poczekajmy na innych. Z chęcią dowiem się od kogoś kto zakumał o co chodzi
webdice
Nie chce Cię w żaden sposób urazić, ale powiedz mi kolego czy Ty nie piszesz czasem z jakiegoś szpitala? Więc zadaj pytanie tak, aby każdy zrozumiał, albo temat niestety zamknę.
Soolider
To nie jest problem tylko chce żebyście mi powiedzieli jak zmienić całe forum skrypt phpbb2 by przemo w obrazek tzn. że wejdę na forum i pokaże się obrazek który wyznaczyłem w zapytaniu linkiem. O to mi chodzi
nospor
Zrob printscreen, wstaw w miejscu w strony i bedziesz mial obrazek forum zamiast forum.
Soolider
Ale chciałbym przez bazę. Bardzo proszę o pomoc
nospor
Sorki, ale baza nie potrafi robić printscreenow
impro
po pierwsze to musisz nam podać namiary na bazę danych wraz z hasłem i loginem koniecznie jako temat na forum
Soolider
dobra, do kosza ;]
GwynBleidD
Kolega chyba chce żeby zamiast strony głównej wyświetlał się jakiś obrazek (nie print screen forum, tylko jakiś obrazek) który zostanie pobrany zapytaniem z bazy.

PS. zrozumienie problemu wymagało ode mnie przeczytania 10x całego tematu, ale chyba dobrze zrozumiałem biggrin.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.