Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [szukam] książki PHP4. Zaawansowane programowanie
Forum PHP.pl > Inne > Giełda ofert > Kupię
Lejto
Szukam książki PHP4. Zaawansowane programowanie. Na helionie nie ma na allegro jest ale zalana winksmiley.jpg w innych księgarniach jest niedostępna
Co oporucz tej pozycji polecacie z zaawansowanego programowania?
c3zi
Szczerze to nie rozumiem sensu kupna książki do PHP4. Poleciłbym Tobie szukać raczej książki do php5, np. PHP - Obiekty, Wzorce, Narzędzia, aczkolwiek na początek lepiej coś innego.
Lejto
planuje kupić PHP4. Zaawansowane programowanie i PHP5. Zaawansowane programowanie o do php4 mam już ofertę
co to sensu kupna php4 opłaca się patrząc po opisie książki dotychczas uczyłem się z php i mysql vademecum prof. i w tej książce nie były poruszane takie tematy jak w zaawansowanym programowanie w php4 dlatego ją kupuje
gam3r
php4 umarło więc raczej nie warto, php5 zaawansowane programowanie jak najbardziej.
Grzyw
Lejto, nauczysz się pierdół, od których odchodzi PHP5... Dołóż trochę sianka, a wyjdziesz na plus. Nie będziesz się później mordował z migracją do piątki...
GrayHat
Cytat(c3zi @ 28.01.2008, 15:10:45 ) *
Poleciłbym Tobie szukać raczej książki do php5, np. PHP - Obiekty, Wzorce, Narzędzia

Tej książki kolega tym bardziej nie znajdzie winksmiley.jpg
Klasyk, choć dobra do połowy działu "Wzorce"... Później już pisana jakby z przymusu - czytanie też jakby z przymusu...
Ale najlepsza lektura o PHP jaką mam w zbiorze winksmiley.jpg
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.