Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: IP spoofer script
Forum PHP.pl > Inne > Giełda ofert > Kupię
mac9
Witam,

zlece wykonanie skryptu (niekoniecznie w php), ktory bedzie umozliwial wysylanie zapytan http, ze zmodyfikowanymi IPkami.
np. powiedzmy ze moj lokalny IP jest 83.20.92.154: to chcialbym miec mozliwosc wyslania z tej maszyny http request o IP:

121.89.65.32
71.78.21.08
itd itd..

nie jest to raczej mozliwe do wykonania w phpie, wiecnie jestem pewien czy to dobre miejsce na tego typu prace, ale jak ktos zna kogos kto potrafilby wykonac to, prosze o kontakt na majl: webonator@gmail.com. Dobrze zaplace za porzadna robote.

pzdr.
sagittariuspl
a czy wogóle jest możliwe podszywanie się pod IP czyjeś? można użyć proxy, ale dowolnego ip chyba nie, a jeżeli ktoś to umie to zapłata naprawdę będzie sowita
domis86
Wiadomo w jakich celach stosuje sie tego typu techniki:
w niecnych celach

Prawdopodobnie wysylanie spamu. Panu dziekujemy
webdice
@domis86 piszesz głupoty, jakby chciał kupić broń to byś mu nie sprzedał bo możliwe że chce kogoś zabić? Co do tematu to wydaje mi się że kiedyś o tym czytałem i jest to możliwe, jak znajdę ten link to podeśle.
domis86
Cytat(webdicepl @ 4.04.2007, 00:34:15 ) *
@domis86 piszesz głupoty, jakby chciał kupić broń to byś mu nie sprzedał bo możliwe że chce kogoś zabić? Co do tematu to wydaje mi się że kiedyś o tym czytałem i jest to możliwe, jak znajdę ten link to podeśle.

Masz racje nie sprzedałbym, bo nie handluje bronią. Tak samo nie bawie się w spamerstwo.

spamer = wróg publiczny nr 1
sagittariuspl
powiedziałeś to co chciałem napisać w poprzednim poście. skrypt pewnie będzie służył spamowaniu, ale o tym nie w tym wątku
domis86
Cytat(sagittariuspl @ 4.04.2007, 10:09:57 ) *
powiedziałeś to co chciałem napisać w poprzednim poście. skrypt pewnie będzie służył spamowaniu, ale o tym nie w tym wątku

hmm, czyli pomimo tego ze wiesz do czego to sluzy i tak to robisz - czyli pomagasz w spamie.
Tylko jak bedzie Ci kiedys przychodzic milion maili na skrzynke, albo ktos zespamuje robotami twoje forum to prosze nie narzekaj.
sagittariuspl
czy ja takie co napisałem? walczę ze spamem jak mogę i nienawidzę go tak jak ty, więc nie wyjeżdżaj mi tu z takimi tekstami.
o spamie może sobie pogadać na hydeparku a nie w tym dziale - tylko o to mi chodziło - czytaj dokładnie
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.