Doprzeslania loginu i formularza poczatkowo uzylem metody GET( jak na zielonego przystalo), pozniej oczywiscie zorientowalem sie, ze tak nie moze byc i przemienilem GET na POST. Niestety po zmianie na POST, strona ze strony logowania automatycznie przechodzi mi na strone po zalogowaniu. Nie wiem gdzie moglem popelnic gafe ;/ Dodam, ze strona wczesniej z GET dzialala poprawnie ( oczywiscie oprocz hasla i loginu widzianego w URL

Pozdrawiam i z gory dziekuje za zainteresowanie!
<?php //laduje loginy i hasla z bazy danych include('admin.php'); if (!$connection) { } if (!$db_select) { } $query= "SELECT Login, Haslo From passwords"; $query2="SELECT count(Login) From passwords"; $liczba_elemen=$result_row2[0]; if(!$result) { } $i=0; { $login[$i][0]=$result_row[0]; $haslo[$i][1]=$result_row[1]; $i++; } ?> <html> <head> <title>Strona logowania</title> </head> <body> <center> </br> <label>login : <input type="text" name="login" /> </label> <br> <label> haslo: <input type="password" name="haslo" /> </label> </br></br> <input type="submit" value="loguj" /> </form> <?php { $_SESSION['inicjuj'] = true; $_SESSION['ip'] = $_SERVER['REMOTE_ADDR']; } if($_SESSION['ip'] !== $_SERVER['REMOTE_ADDR']) { } //include('hasla.php'); $_SESSION['login']=$_POST["login"]; $haslo_write=$_POST["haslo"]; //Weryfikacja loginu i hasla for ($i=0;$i<$liczba_elemen;$i++) { if (($_POST["login"]==$login[$i][0])&&($_POST["haslo"]==$haslo[$i][1])) { $_SESSION['auth'] = 1; } } if ($_SESSION['auth'] == 1) { exit; } elseif (($_POST["login"]==NULL)&&($_POST["haslo"]==NULL)) { } else { } ?> </center> </body> </html>
----------------------
Do wstawiania kodu php jest
odpowiedni tag - poprawiłem : )
---
~strife