Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [SQLite][HTML][PHP]Skrypt automatycznie wypełniający ankiety
Forum PHP.pl > Forum > Przedszkole
Ktosiek
Witam

Piszę tutaj ponieważ, jeżeli chodzi o PHP jestem całkowitym nowicjuszem (jak dotąd użyłem tego języka tylko raz). Mój problem polega na tym, że stworzyłem stronkę, na której znajduje się jedynie ankieta (3 pytania, po 3 odpowiedzi a/b/c do kazdego) i nie wiem jak zautomatyzować wypełnianie ankiet, chodzi mi o taki schemat działania:

otwarcie stronki -> wypełnienie ankiety -> kliknięcie ok -> otwarcie adresu startowego stronki [ i tak w kółko ]

Mam już skrypt przekazujący wynik ankiety do bazy danych (to jest jedyny skrypt jaki napisałem, posiłkując się innym forum).

Jeżeli jest taka możliwość to bardzo proszę o pomoc w napisaniu tego skryptu.

Pozdrawiam
nospor
BArdzo interesujące. Stworzyłeś stronę z własną ankietą i chcesz zautomatyzować jej wypełnianie..... hmmmm.... skoro to Twoja ankieta na Twojej stronie to nie mozesz poprostu wtawić do bazy od razu wartości ktore cię interesują? Po co bawić się w pseudo wypelnianie skoro to i tak bedzie oszustwo?
A czekaj, a może to jednak nie jest Twoja strona a Ty chcesz zautomatyzować wypelnianie ankiet na cudzysz stronach? To juz się wydaje bardziej prawdopodobne.

Temat zamykam. Jesli uwazasz ze moje wnioski są niesluszne, zapraszam na PW.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.