SELECT `page`.`name`, `page`.`template`, `page`.`title`, `page`.`value`, `page`.`comment`, `status`.`statusName`, `status`.`statusActive`, `seo`.`seoTitle`, `seo`.`seoDescription`, `seo`.`seoKeywords`, `seo`.`seoNoFollow`, `seo`.`seoNoIndex`, `comment`.`commentCreateTime`, `comment`.`commentValue` FROM `page` LEFT JOIN `pageStatus` AS `status` ON page.idStatus = STATUS.statusId LEFT JOIN `pageSeo` AS `seo` ON page.idSeo = seo.seoId LEFT JOIN `pageComment` AS `comment` ON page.id = comment.commentIdPage WHERE (page.name='name')
Mam nadzieję, że jest czytelne, problemy nie ma i wszystko działa tylko jak zmusić to zapytanie do pobrania WSZYSTKICH komentarzy, a nie tylko pierwszego - może nie ma takiej opcji?
Edit:
Wszystko działa tak jak powinno jednak (wybierałem pojedynczy rekord), tylko teraz mam spory nadmiar danych mianowicie tyle ile komentarzy tyle mam razy dane o podstronie + kolejny komentarz, tutaj wychodzi brak znajomości mysql i nie wiem jak to połączyć by dane o podstronach były raz a komentarze tak jak by kolejno w tablicy.