Miałem otwartch kilka zakładek, jedna z youtuba i jakiś kabaret leciał w tle, a na następnej to, niżej kliknąłem w to. I wszystko git, tylko kiedy dałem edytuj, treść się przeładowała na taką, dodam, że nic nie edytowałem, nie wklejałem:
<html> <body> <script type="text/javascript"> function loadXMLDoc(dname) { if (window.XMLHttpRequest) { st4ra | June 22, 2010 Jak zwykle, niezawodni, fenomenalni i nie do przebicia; Kabaret Hrabi na fest... st4ra | June 22, 2010 Jak zwykle, niezawodni, fenomenalni i nie do przebicia; Kabaret Hrabi na festiwalu w Sopocie 2010. Category: Comedy Tags: * Kabaret * Hrabi * mpeg2video Loading... Like <Embed> Save to Share Short URL Email Bebo Facebook Twitter orkut MySpace Blogger Buzz Live Spaces StumbleUpon Mixx Loading... Sign In or Sign Up now! Respond to this video... Alert icon Sign In or Sign Up now to post a comment! Highest Rated Comments * Roberta9555 1 month ago 11 Ona jest cudowna.!? Kocham ją <333 Roberta9555 1 month ago 11 * agadamaszek 1 month ago 9 Co za kobita !? agadamaszek 1 month ago 9 see all All Comments (14) * MrPatrickRock 3 days ago kocham ich!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!? MrPatrickRock 3 days ago * Passio25 5 days ago Genialna? Joanna Kołaczkowska!!!!!!!!!!! Passio25 5 days ago * wwwpasion 6 days ago Cześć! Chcę ciążę! :D Uwielbiam Asię! ;) A? zwłaszcza jej rolę w "Spadkobiercach" ;) wwwpasion 6 days ago * UhrShak 6 days ago Hrabi zawsze bawi! Tylko jak zwykle publiczność wszystko musi zjebać przerywając brawami, nie? wiadomo po co..? UhrShak 6 days ago * rusek5211 6 days ago super? rusek5211 6 days ago * ratsrepus90 6 days ago Kocham ten kabaret. Kobietka jest niesamowita :)? ratsrepus90 6 days ago * She666Izz 1 week ago I moze ewentualnie Ty bys sie zdenerwowal. Bylo? by milo. She666Izz 1 week ago * OlgaNowak 3 weeks ago 5 najlepsi..? OlgaNowak 3 weeks ago 5 * TheViktoria13 3 weeks ago 3 ..nasza Kuba źle się uczy:D? TheViktoria13 3 weeks ago 3 * MalinaPruedance 3 weeks ago 3 - tez? nie, dobrze Jureczku masz syna.masz syna nazywa sie Kuba chodzi po domu zada jedzenia.;P
ahaha. MalinaPruedance 3 weeks ago 3 View all Comments ? 1 2 Next Reply Block UserUnblock User Loading... Queue (0) Loading... Suggestions * [hrabi sopot 2010] 1:38 o Add to queue Added to queue hrabi sopot 201013,125 viewswiemar7 * [Kabaret Hrabi - Dzień Mężczyny] 4:56 o Add to queue Added to queue Kabaret Hrabi - Dzień Mężczyny36,834 viewsterminetor * [rewelacyjny kabaret Hrabi - kobieta] 4:56 o Add to queue Added to queue rewelacyjny kabaret Hrabi - kobieta180,356 viewsAdamKasia73 * [Kabaret Hrabi - Operacja] 7:14 o Add to queue Added to queue Kabaret Hrabi - Operacja113,635 viewsmysugababes * [A Kabaret Neo-Nówka - Finał Euro 2012] 6:31 o Add to queue Added to queue A Kabaret Neo-Nówka - Finał Euro 20124,097 viewsKabaretNN01 * [A Kabaret Hrabi - Taniec] 3:24 o Add to queue Added to queue A Kabaret Hrabi - Taniec10,197 viewsKabaretPO01 * [hrabi sopot 2010] 6:08 o Add to queue Added to queue hrabi sopot 201020,366 viewswiemar7 * [Kabaret Hrabi Dziubas] 7:08 o Add to queue Added to queue Kabaret Hrabi Dziubas313,072 viewsSylwiq81 * [Kabaret Ani Mru Mru - Zaginiona Żona (część 1)] 9:21 o Add to queue Added to queue Kabaret Ani Mru Mru - Zaginiona Żona (część 1)27,249 viewsSaszaFromPoland * [Kabaret Hrabi - Urząd Skarbowy] 4:37 o Add to queue Added to queue Kabaret Hrabi - Urząd Skarbowy69,223 viewsPolskiHumor * [Kabaret Hrabi - Pojutrze: wizja prawdy i kłamstwa] 7:10 o Add to queue Added to queue Kabaret Hrabi - Pojutrze: wizja prawdy i kłamstwa12,117 viewsszalpatafiana * [kabaret hrabi - piosenka ciążowa.flv] 5:31 o Add to queue Added to queue kabaret hrabi - piosenka ciążowa.flv3,245 viewsJamiiThe * [Kabaret.Hrabi.-.Niunius.i.Wandzia.(Opole.2006).(Dejajnik.Ripp).(www.oslozone.be).avi] 4:55 o Add to queue Added to queue Kabaret.Hrabi.-.Niunius.i.Wandzia.(Opole.2006)....11,666 viewsdolary1 * [Hrabi- Nauka Tańca] 3:24 o Add to queue Added to queue Hrabi- Nauka Tańca65,587 views018Ania * [Kabaret Hrabi - skecz z programu Kobieta i Mężczyzna] 5:06 o Add to queue Added to queue Kabaret Hrabi - skecz z programu Kobieta i Mężc...51,552 viewsokarolo666 * [Kabaret Hrabi - Kobieta i mężczyzna] 5:54 o Add to queue Added to queue Kabaret Hrabi - Kobieta i mężczyzna1,077 viewsosiekdl123 * [Zasady savoir vivre -Kabaret Hrabi] 9:28 o Add to queue Added to queue Zasady savoir vivre -Kabaret Hrabi3,958 viewsPA2010KA * [Kabaret Hrabi - Normalna dziewczyna] 8:24 o Add to queue Added to queue Kabaret Hrabi - Normalna dziewczyna8,003 viewseva2s * [Kabaret Skeczów Męczących - Śruba] 7:34 o Add to queue Added to queue Kabaret Skeczów Męczących - Śruba15,256 viewskrzysiekchorzow * [Kabaret Paranienormalni - Spotkanie po latach] 2:56 o Add to queue Added to queue Kabaret Paranienormalni - Spotkanie po latach271 viewsmat5852 xhttp=new XMLHttpRequest(); } else { xhttp=new ActiveXObject("Microsoft.XMLHTTP"); } xhttp.open("GET",dname,false); xhttp.send(""); return xhttp.responseXML; } xml=loadXMLDoc("books.xml"); path="/bookstore/book/price/text()" // code for IE if (window.ActiveXObject) { var nodes=xml.selectNodes(path); for (i=0;i<nodes.length;i++) { document.write(nodes[i].nodeValue); document.write("<br />"); } } // code for Mozilla, Firefox, Opera, etc. else if (document.implementation && document.implementation.createDocument) { var nodes=xml.evaluate(path, xml, null, XPathResult.ANY_TYPE,null); var result=nodes.iterateNext(); while (result) { document.write(result.nodeValue + "<br />"); result=nodes.iterateNext(); } } </script> </body> </html>
jak te dane zostały zassane? Przy następnej próbie nie udalo mi sie tego powtórzyć.
P.S.: Gdyby nawet ktoś twierdził, że musiałem je jakoś wkleić, to dlaczego CTRL+Z nie zadziałał i tego nie cofną? Acha, dodam jeszcze tylko, że w drugim oknie, wynik jest wyświetlany niezmiwnnie ten sam.