Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Praca - gdzie zostawic CV
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
luciusz
Mam pytanie skierowane glownie do pracodawcow (ale nie tylko): gdzie wrzucic CV tak, zeby bylo widoczne dla duzej ilosci osob zainteresowanych? Nie prosze o podawanie listy serwisow, ktore taka mozliwosc oferuja, ale o podanie jednego, dwoch najpopularniejszych. Czy to jest dobra metoda na szukanie pracy, czy tez nikt z tego zbytnio nie korzysta? Wlasna strona / blog z pewnych wzgledow nie sa brane przeze mnie pod uwage.
woj_tas
Nie wiem jaka jest skuteczność tych serwisów, ale ja bym rozważył dwa: goldenline.pl i profeo.pl
vokiel
Możesz zrobić własną stronę, która będzie sama w sobie cv.

Możesz też skorzystać z serwisów typu mycv.pl (poza wspomnianymi GL, i profeo), czy też LinkedIn
woj_tas
Cytat(vokiel @ 26.07.2010, 07:27:47 ) *
Możesz zrobić własną stronę, która będzie sama w sobie cv.

Tylko ze w ten sposób nie dotrze do potencjalnych pracodawców.
Serwis społecznościowy + własna strona, to dobry pomysł.
Moli
Udzielaj się w grupach goldenline + strona z portfolio. Ja kiedyś jak pisałem w tematycznych grupach (python, django itp.) to dostawałem po kilka zaproszeń na rozmowę w tygodniu. Co prawda większość takich zaproszeń jest od head hunterów ale może któraś praca Ci się spodoba i ją dostaniesz smile.gif
Spawnm
Tia te propozycje pracy z goldenline to czasem powalają.
Cytat
• Bardzo dobra znajomość: XHTML, CSS, ESMAScript, DOM, Photoshop, Microsoft Office, JMS, HTTP, SOAP, HML, HSD, HCM, SAP (moduły PA, OM, P), ABAP
• Doświadczenie w zakresie wykorzystania HCM (SAP HR)
• Znajomość bibliotek JavaScript, np. jQuery, Prototype, Dojo, YUI.
• Wiedza z zakresu programowania: C#, ASP.NET 2.0, SQL, VBA
• Znajomość narzędzi wspierających proces pozyskiwania baz danych: ETL, PL/SQL
• Wiedza z zakresu relacyjnych baz danych

Super oferta dla phpowca ...
everth
Jakby za robotę proponowali 8 tys. netto to mogę na to pójść (przecież i tak nie zweryfikują tych umiejętności w miesiąc biggrin.gif)
Puciek
To ze phpowcom proponuja to efekt tego ze osoby proponowane takie gowna biora, nic wiecej.

A gdzie zostawic cv ? U pracodawcy, watpie ze jestes na rynku "dobrych" wiec to ty latasz za praca a nie ona za toba
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.