Skryptem interesuję się od kilku lat. Aktywnie działałem i poznawałem forum od wersji 1.2.1 aż do najnowszych.

Co oferuję:

Odpowiem na wszelkie pytania dotyczące skryptu, jego możliwości i wymagań.

Powiem czemu jest dobrym wyborem. Doradzę i pomogę w procesach upgrade, przeniesienia forum na inny adres oraz przy konwersji z innego systemu for.

Wgranie, instalację i podstawowa konfiguracje forum ( ustawienia chmod dla katalogów i plików, usunięcie zbędnych czy tez wpływających źle na bezpieczeństwo forum plików).

Spolszczenie forum ( tzn. wgranie i ustawienie języka polskiego, spolszczenie pomocy, zasad rejestracji etc.).

Wyszukiwanie oraz instalacja modyfikacji do forum z możliwością całkowitego spolszczenia (tylko z języka angielskiego) wgrywanych modyfikacji jeżeli takie nie są już dostępne oraz możliwość spolszczenia samej instrukcji instalacji moda (włączając tu spolszczenie tekstów występujących w instrukcji tak aby po ich dodaniu do forum były one od razu po polsku).

Całkowita konfiguracje forum na podstawie dostarczenia wymaganych informacji.

Wyjaśnienie wszystkich funkcji zarówno forum jak i acp. Omówienie jaka opcja za co odpowiada oraz gdzie na forum lub w acp należy jej szukać.

Pomoc w rozwiązywaniu błędów jakie wynikną na forum. Zarówno takich występujących podczas normalnej pracy jak i tych spowodowanych przez złą modyfikacje plików.

Pomoc w utrzymywaniu forum w czystości i pomoc w takim skonfigurowaniu forum aby działało sprawnie a baza danych była wolna od zbędnych informacji.

Dostosowanie forum do wymagań poprzez zmianę domyślnych ustawień i narzuconych ograniczeń czy wymagań.

Opieka techniczna nad forum.

Oraz wszelkie inne związane ze skryptem zagadnienia nie wypisane poniżej.

Czego nie wykonuję:

Nie jestem ani programistą ani grafikiem. Czyli nie napiszę modyfikacji dla forum ani nie stworzę skina dla forum. Tych kwestii wykonywać nie będę, jednak jeśli wymagania się z nimi pokrywają zobaczę co da się zrobić.

Odpowiem oczywiście na każde pytanie czy prośbę, ale będę podejmował się zadań które mogą dać mi sensowny zarobek.

Osoby zainteresowane moja pomocą lub chcące zadać jakieś pytanie związane z tą ofertom proszę o kontakt:

GG; 4305112

Tlen: surunpun@tlen.pl

Email: slump_ilawa@wp.pl