Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: pytanie o IPB
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
trucksweb
nosze sie z zamiarem kupna skryptu IBP, jednak chcialbym zanim uzbieram kase uzywac darmowej wersji- trial.
Wiem, ze nie jest juz dostepna w sieci- teoretycznie, ale znalazlem na plycie wersje trial, ktora byla udostepniana na poczatku. Tu pytanie, czy moge ja zainstalowac na serwerze ? Serwis jest komercyjny- a forum nie wiem czy mozna nazwac komercyjnym.

Poza tym, jak dokonac platnosci na stronie domowej IPB, czy jak podam nr. karty oni przeleja odpowiednik zl w US czy EUR ?
moze ktos w polsce handluje tymi skryptami ?
WereWolf
Cytat(trucksweb @ 27.09.2006, 17:59:24 ) *
nosze sie z zamiarem kupna skryptu IBP, jednak chcialbym zanim uzbieram kase uzywac darmowej wersji- trial.
Wiem, ze nie jest juz dostepna w sieci- teoretycznie, ale znalazlem na plycie wersje trial, ktora byla udostepniana na poczatku. Tu pytanie, czy moge ja zainstalowac na serwerze ? Serwis jest komercyjny- a forum nie wiem czy mozna nazwac komercyjnym.

nie jestem pewien, ale jeśli zarabiasz na serwisie, a forum jest pod niego podpięte (jest jego częścią), to chyba też można nazwać je komercyjnym...

Cytat
Poza tym, jak dokonac platnosci na stronie domowej IPB, czy jak podam nr. karty oni przeleja odpowiednik zl w US czy EUR ?

to zależy od banku, niektóre banki za taką operację pobierają dodatkowe opłaty, ale z tego co wiem, to większość chyba tego nie robi... osobiście mam konto w Inteligo, opłacałem już kilka zakupów w innej walucie (euro, $) i nigdy problemów nie było, a opłat za to nie pobierają
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.