Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Reklama, banery itp
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
no_face
Witajcie, nie jestem za bardzo zorientowany w tym temacie, wiec chcialbym Was o to zapytac. Czesto spotyka sie w sieci banerki dzieki ktorym ludzie zarabiaja. Chcialbym cos takiego sobie zorganizowac, wyswietlanie reklam, banery itp. Moze znacie jakies dobre, sprawdzone serwisy?
NetJaro
Google AdSense, Onet AdKontekst, TradeDoubler.. To chyba najlepsza czołówka..
shpyo
Nie ma już czegoś takiego jak kasa za klikanie w bannery. Jeżeli znajdziesz coś ciekawego, to istnieje duże prawdopodobieństwo że zostaniesz wyrzucony z PP, bo złamałeś jakiś regulamin.

Lepiej zainteresuj się tym co napisał NetJaro.
no_face
O to wlasnie chodzilo, dzieki za informacje. Co prawda od google zaczelem, ale inne tez sprawdze. Z pewnoscia duzych sum sie nie zarobi, ale bede szczesliwy jezeli koszty utrzymania servera sie zwroca.
NetJaro
Wiem, że każdy czyta regulaminy ale.. uprzedze przed jednym bo czasami ten regulamin "przypadkiem" umyka albo "cuś" ;-) Jak dasz Google AdSense to nie dawaj na tej samej stronie Onet AdKontekst - wywalą Cię z obydwu winksmiley.jpg I rada: przeczytaj regulaminy smile.gif Zaoszczędzą Ci nerwów smile.gif
no_face
O Google AdSense poczytalem, pojde za Twoja rada i przeszperam regulamin dokladnie. A nie wiesz jak jest z TradeDoubler?
nasty
nio, ja kiedys mialem AdSense, i nawet zarobilem $17 tongue.gif, tylko mnie wywalili bo od czasu do czasu przypadkiem nie chcacy sobie kliknolem na reklame biggrin.gif
NetJaro
Cytat
A nie wiesz jak jest z TradeDoubler?

Nie korzystałem z ich usług.. ale może ktoś inny..?

@nasty_psycho, prawda - Google AdSense pilnują tego.. czasami aż za bardzo..
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.