Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [phpbb] Regulamin
Forum PHP.pl > Forum > Gotowe rozwiązania
Syquest
MAm pytanie (szukałem ale nie znalazłaem odpowiedzi) w jaki sposób można zrobić na swoim taki regulamin jak na tym forum?
scanner
Napisać.
Sugerowałbym edycję sygnaturki - trochę za duża, IMHO.
Syquest
A tak dokładneij jak napisac probowałem tak jak FAQ jewst napisane ale coś mi to nie wychodzi. Co do sygnaturko to o jedna linię ją zmniejszyłem laugh.gif
Syquest
dobra uciąłem a moze mi ktoś pomoc z tym moim problemem?
DeyV
nadal nie rozumiem pytania.
Czy chodzi Ci o odpowiedź typu ctrl+c, ctrl+v, czy też o instrukcję, jak dodać jeden link w głównym menu forum bb?
Syquest
chodzi mi oto jak utworzyć taką stronę z regulaminem jak jest na tym forum !! Żeby na takiej stronie znalazł sie regulamin forum tak jak jest tu.
e-Gandalf
[joke]skopiuj[/joke] smile.gif

Mozesz powiedziec konkretnie z czym masz problem?
Hadson
Ja regulamin zmieniłem w Lang_Main w katalogu language.

jest w linijce 633 lub 626. Raczej w 626. DOkonywałem zmian w langmainie i pewno sie conieco poprzesuwało.
Znajdz najlepiej $lang['Reg_agreement'].

Polecam do edycji php - EdHTMLa.
Syquest
juz sobie poradzilemn smile.gif
dragossani
To zależy czego od tego regulaminu wymagasz. Na tym forum umieszczenie regulaminu wymagało poprawek w wielu plikach. Ale dzięki temu mam np. możliwość zobaczyć w panelu administracyjnym osoby online czytające właśnie regulamin. Najłatwiej tworzyć regulamin dla phpBB przerabiając plik odpowiedzialny za wyświetlanie FAQ - jest zbliżony jeśli chodzi o konstrukcję.
BzikOS
dragossani dopisz jeszcze kawałek, zapisujący kto w ogóle czytał regulamin winksmiley.jpg i ile czasu na to poświęcił winksmiley.jpg
Syquest
właśnie tak zrobilem efekt : www.pcmaster.noi.pl/forum/regulamin.php
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.