Jestem założycielem Serwisu Nowoczesnej Młodzieży. W sieci jesteśmy od piątego września 2002 roku więc już ponad 3 lata, przez ten czas zdążyłem się nauczyć wiele o prowadzeniu serwisu i wiem, że bez pożądnego systemu zarządzania rozwój jest po prostu niemożliwy. I tak w pewnym momencie serwis po prostu się zatrzymał.
Mam mnóstwo pomysłów, dobrych pomysłów, które na pewno zrobią z serwisu niepowtarzalne miejsce spotkań, dyskusji, rozrywki dla ludzi w wieku 15-25 lat. Jednak podstawą jest system zarządzania tym wszystkim. I tu pojawia się problem.
Mimo, że tworzeniem stron zajmuję się od ponad 4 lat, to jednak moje tworzenie ograniczało się jedynie do webdesign'u i pełnego błędów HTML'a. Z php mam niewiele wspólnego. Dlatego do współpracy potrzebuję zdolnych programistów z doświadczniem conajmniej kilkutletnim. Chodzi o znajomość php i MySQL. Jeśli znasz się na tym czytaj dalej.
Planuję stworzyć serwis łączący w sobie funkcjonalność filmweb.pl, gryonline.pl i paru innych serwisów. Pełną specyfikację jestem w stanie spisać na kilkunastu stronach A4 (zacząłem już nad tym pracować). Nie zależy mi na stworzeniu badziewnej witrynki z niewiadomo czym, profil serwisu jest ściśle określony, wiem czego chcę i jak to ma wyglądać. Po co tworzyć kolejną stronę o niczym opartą o phpnuke, jportal i pochodne. Chcę razem z Tobą stworzyć, coś co da nam ogromną satysfakcję i zajmie liczącą się pozycje w polskim Internecie. Co z mojej strony:
* układ strony głównej, podstron, elementy graficzne
* serwer (planuję wykupić któryś z pakietów home.pl, ale dopiero kiedy strona będzie gotowa)
* utrzymanie domeny generacjax.pl, w przyszłości planuję odkupić gx.pl
* pozyskiwanie reklamodawców (samodzielnie i za pośrednictwem idmnet.pl)
* promocja, pozycjonowanie
Co z Twojej strony:
* silnik strony, napisany od podstaw, nie będę ukrywał, bardzo zaawansowany.
* wprowadzanie w późniejszym czasie modyfikacji, nowych możliwości, etc.
Co w zamian:
* możemy spisać umowę dotyczącą podziału zysków, które strona będzie przynosić
* wykonanie design'ów przeze mnie, bądź odstąpienie już gotowych
* wszelkie informacje o autorze skryptu na stronie
* kwota max 3-cyfrowa.
Wiem, że to niewiele, zdaję sobie sprawę, że taki silnik kosztuje grubo ponad kilka tysięcy pln, niestety nie stać mnie na taki wydatek, jestem tylko biednym studentem z potężną dozą ambicji i pomysłów, których sam nie jestem w stanie zmienić w stos gotówki. Do tego potrzebuję kogoś z wyśmienitą znajomością php.
Jeśli uważasz, że jesteś profesjonalistą w tej dziedzinie, jesteś wytrwały w pracy i nie boisz się wyzwań (ten serwis to jest wyzwanie), to zgłoś się, proszę. Dane kontaktowe:
admin@generacjax.pl
k_c2or@o2.pl
gg: 1943543
msn: k_c2or@o2.pl / k_c2or
PS. Jeśli masz choć cień wątpliwości, że możesz nie podołać temu wyzwaniu, nie pisz. Do tego potrzebny jest ktoś, kto potrafi sam (lub w grupie) napisać skrypt, który będzie stabilny, szybki, sprawny, bezawaryjny i nowoczesny.