MOże być i hwao. Aczkolwiek kiedyś miał lepszy avatar - pikna kobitka. Jakoś mam wiekszy sentyment do kobiet niz do chomikow

Ale i tak Kubuś is the best

a w szczególności jego życiowa dewiza (patrz podpis), która nie jednemu na forum by się przydała

Ja bym propnoał jeszcze dać konkurs na najgorszy avatar. Pewnie część z was wie, kogo bym typował na lidera w tej dziedzinie
Może prowadzenie w tym konkursie, skusiło by parę osób do zmiany avataru - przyjemne z pożytecznym

A tak na marginesie to jestem przeciwnikiem zmiany avatarów. Jestem wzrokowcem i w pierwszej kolejności patrze na avatar, potem na ksywke. Jesli ktoś zmieni avatar, to przez chwile nie wiem że to on. Kszychu jak walnął te swoje losówki to mnie nieźle skołował

. Przez jakiś czas myślałem, iż biedak nie może się zdecydować

Ale ogólnie fajnie mu to wyszło.
Swego czasu jak ktoś mi podpadł z pczątkujących, to pamietalem avatar i jak widzialem takie cudo, to juz mialem goscia na oku. Niektorzy się z chytrzyli i zaczęli zmieniać avatary przez co tracił ich z oczu. Ale już z tym koniec dzięki pewnej Księdze W. (tu kryptoreklama - prosze modów o nie kasowanie posta

)
Fajnie jest gdy już ktoś zmienia avatar, to zmienia go na podobny sty. hwao tak robi, trzyma się stylu mangi (czy jak to się tam nazywa). Raz tylko mu nie wyszło gdy na swój avatar dał swoj zdjęcie - to na pewno nie była manga

Podobnierobi @ActivePlayer. On daje zamazane(zniekształcone czy cokolwiek bądź co on z nimi robi) twarze. Całkiem fajnie to wgląda.