Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Najlepszy avatar
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
Stron: 1, 2
ActivePlayer
No, pokazywać smile.gif ja mam taki jak po lewej :)Podobają mi sie hwao, i kszych'a smile.gif Oni zabijają avatarami tongue.gif
spenalzo
Mój jest najlepszy biggrin.gif
Seth
Spenalzo, zawsze lubilem takie minimalistyczne avatary biggrin.gif Glosuje na Twoj ;d

Moj po lewej (robiony przezemnie jakby ktos pytal winksmiley.jpg)
aleksander
moj to kadr z teledysku Linkin Park - Faint winksmiley.jpg jakos tak mi sie podoba i go sobie trzymam:]
strife
Taa... avatar hwao wymiata, jakbym tylko wiedział skąd wziąść jakiegoś podobnego chomika też bym takiego miał ... biggrin.gif Mój aktualny znaleziony na googlach ... smile.gif
mike
Heheh, dobry temat.
Aż mnie zmobilizował do podmiany mojego avatara biggrin.gif

Jak dla mnie ranking wygląda tak:
1. hwao
1. kszychu egzekwo z hwao
3. Seth z tego co pamiętam kiedyś miałeś lepszy winksmiley.jpg
4. aleksander
5. nospor sentyment do głupiutkiego misia
6. bela_666
NuLL
hwao rządzi smile.gif
nospor
MOże być i hwao. Aczkolwiek kiedyś miał lepszy avatar - pikna kobitka. Jakoś mam wiekszy sentyment do kobiet niz do chomikow smile.gif

Ale i tak Kubuś is the best tongue.gif a w szczególności jego życiowa dewiza (patrz podpis), która nie jednemu na forum by się przydała laugh.gif

Ja bym propnoał jeszcze dać konkurs na najgorszy avatar. Pewnie część z was wie, kogo bym typował na lidera w tej dziedzinie aaevil.gif cool.gif
Może prowadzenie w tym konkursie, skusiło by parę osób do zmiany avataru - przyjemne z pożytecznym smile.gif

A tak na marginesie to jestem przeciwnikiem zmiany avatarów. Jestem wzrokowcem i w pierwszej kolejności patrze na avatar, potem na ksywke. Jesli ktoś zmieni avatar, to przez chwile nie wiem że to on. Kszychu jak walnął te swoje losówki to mnie nieźle skołował laugh.gif. Przez jakiś czas myślałem, iż biedak nie może się zdecydować laugh.gif
Ale ogólnie fajnie mu to wyszło.
Swego czasu jak ktoś mi podpadł z pczątkujących, to pamietalem avatar i jak widzialem takie cudo, to juz mialem goscia na oku. Niektorzy się z chytrzyli i zaczęli zmieniać avatary przez co tracił ich z oczu. Ale już z tym koniec dzięki pewnej Księdze W. (tu kryptoreklama - prosze modów o nie kasowanie posta laugh.gif )

Fajnie jest gdy już ktoś zmienia avatar, to zmienia go na podobny sty. hwao tak robi, trzyma się stylu mangi (czy jak to się tam nazywa). Raz tylko mu nie wyszło gdy na swój avatar dał swoj zdjęcie - to na pewno nie była manga smile.gif
Podobnierobi @ActivePlayer. On daje zamazane(zniekształcone czy cokolwiek bądź co on z nimi robi) twarze. Całkiem fajnie to wgląda.
Ociu
Aż zmieniłem avatar smile.gif

Głosuje na spenalzo(a) smile.gif
zbig13
Ja tam mam Lorda Vadera i mi sie podoba biggrin.gif Faktycznie hwao ma fajny avatarek, ale podobał mi sie tez poprzedni avatar scarface'a.
chmolu
co wy gadacie. Mój jest najlepszy tongue.gif
ActivePlayer
Cytat
odobnierobi @ActivePlayer. On daje zamazane(zniekształcone czy cokolwiek bądź co on z nimi robi) twarze.
... to są moje zdjęcia...
Strzałek
Seth, hwao, alek, mój cool.gif (Kolejność przypadkowa winksmiley.jpg )
Diwi
no to ja sobie zmieniłem avatarka biggrin.gif (prawda że jest do kitu winksmiley.jpg )

Pozdrawiam
TomASS
Nieno, hwao normalni wymiata, wg mnie na drugim miejscu jest nospor wraz z dewizą Wielkiego Kubusia Puchatka.
nospor
Cytat(ActivePlayer)
.. to są moje zdjęcia...
Fajne bylo to z dziewczną. Twoja?
aleksander
a nie lepiej zrobic sonde:P??
sztosz
@aleksander: I ile byś miał możliwości do wyboru? 1000? 2000? Wszystkich uzytkowników?
nospor
@sztosz ale czemu? Wybrać nominowanych. Padło tu parę propozycji osob i do sondy mozna dodać tylko ich. Mozna by eszcze pociągnąc ten temat by zgłaszac jescze innych nominowanych, max. powiedzmy 20 osób i na nich zrobic tą sondę.

@aleksander pomysł ciekawy. Było by to miłe odetchnięcie od codziennych spraw forum.
Dla pierwszej trójki można by ufundować koszulki php.pl lub kubki smile.gif
aleksander
Cytat(nospor @ 2005-09-18 11:16:52)
@aleksander pomysł ciekawy. Było by to miłe odetchnięcie od codziennych spraw forum.
Dla pierwszej trójki można by ufundować koszulki php.pl lub kubki smile.gif

nie rozpędzasz się czasem?? biggrin.gif laugh.gif
_Mateo
Dołaczam do grona posiadaczy chomikowych avatarów biggrin.gif Oh yeah babe biggrin.gif
ActivePlayer
Cytat(nospor @ 2005-09-18 10:00:43)
Cytat(ActivePlayer)
.. to są moje zdjęcia...
Fajne bylo to z dziewczną. Twoja?

Tak moja biggrin.gif:D:D <serduszka>
Seth
Hwao: czy ten chomik jest z bajki hamtaro ?

P.S.
Check this out biggrin.gif

nospor
Cytat(aleksander)
nie rozpędzasz się czasem??
Sam zaproponowales, ja tylko troche dolozylem tongue.gif
Ehhh, niech juz bedzie bez kubków smile.gif
kyno
wystarcza koszulki ;P
lol Hamtaro, hwacza avantarek rox ;D
sztosz
@Seth: Antyhotlinking tripoda? winksmiley.jpg

@nospor: To mnie też prosze nominować tongue.gif Bo mi akurat najbardziej się mój avatar podoba tongue.gif
nospor
Sami sie nie nominujemy tongue.gif. Musi co najmniej trzech użytkonikow ciebie poprzec. Jak na wybory na prezydenta laugh.gif
Liko
Dla mnie zdecydowanym zwyciezca jest miś Hwao ze swoim piekny chomikiem tongue.gif
ActivePlayer
nominuje siebie :-)
hwao
@Seth: Ten chomik nie jest z tej "bajki" (*anime:) ).

To jest z innej, jedno odcinkowej smile.gif
Jakbyscie zobaczyli jak on biegl, byscie chyba umarli ze smiechu smile.gif

Ps. Ciesze sie ze podoba Wam sie avatarek smile.gif , przynajmniej avatarek jest ladny winksmiley.jpg i nadrabia tresc postow smile.gif
ActivePlayer
bunny sie rozprzestrzenia snitch.gif
hwao
Cytat(ActivePlayer @ 2005-09-18 14:52:24)
bunny sie rozprzestrzenia snitch.gif

haha, niech podbije swiat smile.gif zobaczmy jak mu pojdzie smile.gif
FiDO
No to moze w koncu ja ujawnie swoja twarz w avatarku ;]
Stosuje go tez na pewnym innym forum, jak do tej pory jest unikalny ;]

Niestety orginalny rozmiar ma 100px width, wiec musialem go troche scisnac, ale nie stracil zbytnio na, i tak nie najlepszej juz, jakosci smile.gif
hwao
Yy niezly smile.gif
o ile pamiec mnie nie myli to ten gosc z 7up'a? czy jak to sie pisalo:)
FiDO
Tak, to ten smile.gif
7UP ;]

nawet ksywke ma podobna do mojej.. czy tez moze odwrotnie.. nigdy nie pamietam winksmiley.jpg
Speedy
hehe, pewnie niewielu z Was wie, o co chodzi w moim avatarze, bo jest pomniejszony snitch.gif .
Dla jasności podam link winksmiley.jpg .

http://speedy.cba.pl/tmp/img/prowokator.jpg
eS...
no to ja też ujawniam siebie zmieniając awatarka (po lewej) winksmiley.jpg laugh.gif
pozdrawiam
eska
DreeD
Chomik na prezydenta!

smile.gif
dr_bonzo
A moj awatar to ten pan z tej plyty, a nick ma zwiazek z John Henry Bonham'em

---------------
criceto X )
bela
dr_bozno buhehehe, ja tam nigdy człowieka nie widziałem, zawsze mi się kojarzyło to z robaczkiem bugzilli https://bugzilla.mozilla.org/ant.jpg :]
Sh4dow
To ja sie dolaczam, a to przyklad ze z chomikow nie wolno sie smiac bo sa uzbrojone smile.gif
serafin
Hehe a kto zgadnie skad wzial sie moj avatar winksmiley.jpg Podpowiem ze mam na koszulce taki wzor ;P
strife
Dobra zmieniłem sobie avatar, nie ma to jak anime... winksmiley.jpg

Cytat(zbig13 @ 2005-09-18 09:20:10)
Ja tam mam Lorda Vadera i mi sie podoba  biggrin.gif Faktycznie <span style="font-weight: bold;">hwao</span> ma fajny avatarek, ale podobał mi sie tez poprzedni avatar <span style="font-weight: bold;">scarface'a</span>.

Robert De Niro? to był wycinek z filmu chłopcy z ferajny, winksmiley.jpg
kszychu
A ja nigdy się nie mogłem zdecydować co dać w avatarze. Więc postanowiłem wrzucać wszystko co mi się spodoba smile.gif
ActivePlayer
kszychu - a co to za swinia teraz ?smile.gif <lol>
Strzałek
Cytat
kszychu - a co to za swinia teraz ?

kszychu ma losowe avatary winksmiley.jpg
tiraeth
kszychu sobie chyba zrobił na serwie czytanie png jako php i losowo sobie wyświetla smile.gif hehe....

A jak mój avatarek? Taki minimalistyczny biggrin.gif
NuLL
Mój jest lepszy - taki przyjazny i wogóle biggrin.gif

Thx to @scarface smile.gif
TomASS
Wow! NuLL naprawde ma fajnego smile.gif
_Mateo
Moj avatar roolez biggrin.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.