Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [Szukam] Pozycjonera do ścisłej współpracy !
Forum PHP.pl > Inne > Giełda ofert > Poszukuję
fitnewsite
Witam wszystkich zainteresowanych tym tematem.

Na początku na pewno zastanawiacie się o co dokładnie chodzi, oraz jaki typ biznesu chce zaprezentować wszystkim osobom, którzy potrafią i znają się na pozycjonowaniu stron WWW.

Nie będę tutaj się dużo rozpisywał. Dlaczego ? A no dlatego, że więcej informacji udzielę po skontaktowaniu się z moją osobą. Biznes ten opiera się na zarabianiu w takich kategoriach jak PPA/CPA + zarabianie na prowizjach z pewnego serwisu.

Serwis, który chce stworzyć, będzie serwisem zagranicznym czyli będziemy atakować cały świat i portal/portale będą prowadzone w języku angielskim. Każdy kto miał do czynienia nawet w kwestii teoretycznej jeżeli chodzi o takie terminy jak PPA/CPA doskonale będzie wiedział na czym ta forma zarobku polega. W ostatnim czasie prowadziłem taki biznes w sferze gier komputerowych na których przez 3,5 miesiąca przy biernej pracy zarobiłem z moim wspólnikiem(który był pozycjonerem) ponad 500 $. Teraz mam lepszy pomysł + wspólnik z powodów rodzinnych musiał opuścić nasze szeregi przez co zostałem zmuszony do szukania kolejnej również tak zdolnej i chętnej do pracy osoby.

Kogo szukam ? Szukam osoby, która potrafi w skuteczny sposób wypromować nasz serwis w wyszukiwarce Google pod różnymi frazami tak aby zaatakować najatrakcyjniejsze zakątki świata(nie mówimy tutaj o Polsce). Szukam osoby dojrzałej, odpowiedzialnej, która dysponuje CZASEM i która nie rozmyśli się po tygodniu, miesiącu czy nagle zaprzestanie kontaktu. Podsumowując osoba ta musi być zdeterminowana i mieć chęci do stworzenia naprawdę dobrego biznesu a taki mój zdecydowanie jest, który będzie nam przynosił naprawdę przyzwoite profity.

Co do mojej roli, osoby więcej informacji udzielę po kontakcie z moją osobą. Tam przedstawię dokładny zarys biznesu, planów i obowiązków jak i dalszych działań odnośnie tego biznesu z którego z pewnością nie chce zrezygnować.

Zainteresowane osoby proszę o kontakt E-mail:

fitnewsite@gmail.com

Pozdrawiam
zabawkicom
Czy zarabiając w Twoim PPA zarabia się na wprowadzaniu ludzi w błąd poprzez oferowanie fake programów (tzn. programów które imitują określone działanie ) czy na niedoczytaniu przez nich warunków zamawianej subskrybcji SMS która zaleje ich płatnymi SMSami zwrotnymi a sposób jej wyłączenia jest tak zawiły i tak skrycie opisany że nic tylko płacić. Czy może uczciwie promować będzie się prawdziwe programy które wykonują to co jest opisane w ich specyfikacji.
Reasumując szukasz pozycjonera do przestępstwa jakim jest oszustwo (zamierzone oferowanie produktu w celu osiągnięcia korzyści majątkowej który w sowjej budowie nigdy nie będzie miał oferowanych właściwości) czy jesteś programistą który uszczęśliwi np. graczy wykonaniem ulepszenia do ich ulubionej gry.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.