tomekx86
14.04.2015, 16:22:17
Witam,
Portal ogłoszeniowy chciałbym oprzeć na darmowym szablonie, który obecnie posiadam. Do wykonania byłoby wszystko co jest potrzebne do wstawienia ogłoszenia przez klienta na stronie, możliwość odpowiedzi poprzez formularz, możliwość płatności za ogłoszenia premium poprzez np. dotpay, paypal. Nie wiem co jeszcze taki serwis powinien zawierać. Czekam na propozycję ceny.
galileox86
15.04.2015, 06:59:33
Wow, wszystko jasne i wy specyfikowane, że wszystkie zlecenia nie są tak wyczerpujące i precyzyjne, chętnie wezmę to zlecenie, moja cena 50 zł, mam nadzieję że kwota Cię nie odstraszy, jakby co to możemy negocjować ostateczne warunki.
john_doe
15.04.2015, 07:35:34

i jeszcze frytki do tego
Damonsson
15.04.2015, 09:14:41
A skąd człowiek ma to wiedzieć, jak może na co dzień hoduje owce? Ty jesteś też od tego, żeby napisać szczegółową specyfikację. Idź dalej klepać w Joomli, zamiast bezsensownie hejtować.
phpion
15.04.2015, 09:44:38
To może napiszesz gościowi specyfikację? Zakładam, że za darmo bo on przecież na razie szuka wykonawcy. Moim zdaniem nawet laik jest w stanie szerzej opisać wymagania, a nie napisać 3 zdania na krzyż na odwal się.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.