Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: EasyPHP
Forum PHP.pl > Forum > Bazy danych
tetris4fun
Witam. Mój problem dotyczy programu EasyPHP , gdy wchodze w local web, wyskakuje mi w przegladarce cos takiego : http://scr.hu/7uj/3xmq9

sprawdzilem plik host w windows32/etc ale to nie jego wina nawet go usunąlem (wyciąłem), ale bez rezultatów, może ktoś z was wie dlaczego tak się dzieje ?

pragne zaznaczyc ,ze jestem zielony jesli chodzi o programowanie w php
sobol6803
A masz serwer apache uruchomiony na porcie 8887?
tetris4fun
Jak już mówilłem jest zielony jesli chodzi o php , takze mozecie mi powiedziec jak sprawdzic na jakim porcie mam uruchomiony ten serwer apache ?
Bede bardzo wdzieczny.

~edit:
wszedlem w konfiguracje apache i otworzyl mi sie plik tekstowy w notatniku, przelecialem wzrokiem no i zobaczylem :

Listen 127.0.0.1:8887

oraz

ServerName 127.0.0.1:8887

nie wiem czy to oznacza ze serwer jest uruchomiony akurat na tym porcie, ale przynajmniej sie staram sprawdzic smile.gif

tetris4fun
hmmm, i co z tym linkiem
sobol6803
Tak sobie go wkleiłem, żeby nabić posta... closedeyes.gif
tetris4fun
... pytam powaznie, tez moge sobie wejsc na php.org i sprawdzic screeny, chodzi mi o to ze nawet jak wejde w easyphp wybiore local web albo administration to mi sie wyswietla wyzej obrazek, do ktorego wyzej dalem link, nie wiem jak to sprawdzic

Więc nikt mi nie pomoże ?:/
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.