Cześć,
Poszukuje osoby (wspólnika/partnera) do współpracy przy portalu internetowym o zasięgu lokalnym (Warszawa), w przyszłości rozbudowanego o kolejne duże miasta (Kraków, Wrocław, Poznań, Trójmiasto, itd.). Portal o charakterze rozrywkowo-informacyjnym.
Strona www jest już w dużej części gotowa (php/mysql), jednak wciąż wymaga optymalizacji, wyeliminowania błędów oraz dodania kolejnych funkcji. W niedalekiej przyszłości strona pewnie będzie wymagała przepisania od nowa. Dodatkowo, w związku z rozwojem i popularyzacją smartfonów, w planach jest napisanie dedykowanej aplikacji mobilnej - na czym ja sam się niestety nie znam.
Kogo szukam:
- najlepiej osoby mieszkającej w Warszawie
- z umiejętnościami takim jak: programowanie php/mysql/js/jquery/ajax oraz programowanie aplikacji mobilnych
- z innymi umiejętnościami jak np: grafika, marketing, pr, copywriting, SEO, SEM, itp, itd. Chodzi mi tutaj o to, że projekt byłby na początku prowadzony tylko przez 2 osoby - Ciebie i mnie, ewentualnie przy współpracy dodatkowego freelancera więc każde umiejętności które będą przydatne przy tworzeniu i rozwijaniu tego typu projektu byłyby dużym plusem
Co oferuje:
- na początku przygodę przy tworzeniu, wdrażaniu i rozwijaniu fajnego projektu. W przyszłości udział w zyskach jakie przynosiłby startup. Jaki byłby to udział, to oczywiście uzgodnilibyśmy przed podjęciem współpracy (sporządzimy jakąś umowę).
Chętnych oraz w razie pytań proszę o kontakt na email: pibepro@gmail.com.
Jeśli jesteś zainteresowany proszę prześlij (jeśli masz) link do swojego portfolio, opisz swoje umiejętności, predyspozycję, ewentualne doświadczenie, napisz coś o sobie, o tym jak widzisz naszą współpracę i cokolwiek uważasz za istotne :)
Dzięki!