wydzielone z:
http://forum.php.pl/index.php?showtopic=178793Cytat
Fakt, offtop, ale mozna chyba wydzielic watek. Chcialem zapytac @erix, w czym konkretnie natywne aplikacje sa lepsze od tych pisanych w .NET.
Są przede wszystkim
lżejsze. Należę do ludzi, którzy mimo gigabajtów RAM nadal liczą zużytą pamięć. A gdy mam do wyboru aplikację, która wciąga do pamięci dziesiątki bibliotek na lapku, który nie zawsze posiada dysk 10000rpm/SSD, to wszystko jest dość mocno odczuwalne.
Cytat
to gruba przesada. Ze niby czemu? Najlepsze srodowisko uruchumieniowe na swiecie, najbezpieczniejsze, sprawne z najlepszymi narzedziami do developerki, a Ty jedziesz po nich nie podajac konkretnego powodu.
Zaznaczyłem, że z perspektywy użytkownika, a nie developera. To są dwie różne strony stołu.
Cytat
I prosze przestancie juz traktowac webhosting jak wyrocznie, ten artykul to zalosne wypociny w stylu Faktu (szczegolnie tytul), nie majacy w ogole pokrycia z rzeczywistoscia.
Nie traktuję jako wyroczni. Potwierdził on wyłącznie moje domysły, które snuję na podstawie obserwacji tego, w jaki sposób są pisane aplikacje na urządzenia, zwłaszcza mobilne.
Cytat
Zastanowiles sie na chwile nad sensem tego artykulu zanim go zalinkowales? Dla mnie to stek bzdur. Nawet Batman poniekad o tym juz wspominal.
Owszem, się zastanowiłem. Ba, nawet kilka razy.