Pyksel
17.04.2004, 11:42:45
Umie troche php ale chial bym sie jeszcze nauczyc wielu zeczy jak pisac niekotre skrypty i chialem sie was zapytac z czego najlepiej naczyc się jest php odrazu mowie ze z intenetu nie bo nielubie czytac duzo duzych artykułow na intenecie bo oczy od tego bola,chyba ze wydrukowac wiec podajcie jakies dobre strony.Ale mam takie pytanie czy warto jest sie uczyć z KSIAZEK php za 18 zl ktore idzie kupic w ksiegarniach

?
Jojo
17.04.2004, 12:17:23
Jesli chodzi o ksiazkę to polecam "php i MySQL - Tworzenie stron WWW" z serii "Vademecum Profesjonalisty" wydawnictwa Helion. Co prawda jest to droga pozycja (kosztuje około 90zł), ale na pewno można się z niej bardzo dużo nauczyć. Jeśli chodzi o tańsze książki to nie znam dobrych tytułów. Z tego co zauważyłem to w większości traktują temat bardzo powierzchownie, a czasami wręcz wpajają czytelnikowi pewne złe nawyki.
kossa
17.04.2004, 12:30:39
w ksiazkach za 18 zl ma to samo co w kursach na stronach www, jak juz chcesz zainwestowac w siebie (w ksiazke) kup jakies pozadniejsze wydanie
Kossa
PMadej
17.04.2004, 12:41:37
a ja proponuje uzyc opcji SZUKAJ NA FORUM bo temat podrecznikow ksiazek itp byl walkowany juz nie raz i mozna z tego niezla biblioteke utworzyc
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.