Cytat
Przezabawne. Odrobina weneracji, nie jestem programistą, prowadzę firmę i oferując jakiekolwiek usługi to ja jako potencjalny "sprzedawca" ustalam kwotę. Jeżeli ktoś rzeczywiście będzie zainteresowany podjęciem się tego zlecenia to napiszę na komunikator lub tudzież wyślę prywatną wiadomość i będzie potrafił wycenić czas pracy jaki będzie musiał poświęcić danemu zleceniu
Nie można było tak od razu?
To forum pełne jest podobnie sformułowanych ofert, w których napaleni pseudo-biznesmeni szukają frajera do roboty za darmo albo za grosze. Jaka oferta taka reakcja.
A co do stwierdzenia, że obie strony będą zadowolone: nie zawsze to, co jest zadowalające dla zleceniodawcy, jest równie zadowalające dla zleceniobiorcy.
Cytat
prowadzę firmę i oferując jakiekolwiek usługi to ja jako potencjalny "sprzedawca" ustalam kwotę.
A ja, jako potencjalny "nabywca" wybiorę oferty konkurencji, bo są lepsze/tańsze/zapewniają lepszą obsługę posprzedażną/mają lepszy stosunek ceny do jakości itd. itp.
To działa w obie strony:
Cytat
Jakieś 3 tygodnie temu zleciłem to jednej osobie i wszystko działało, jednakże nie wiem dlaczego na chwilę obecną nie funkcjonuje.
Może właśnie dlatego, że oferta była nie trafiona do właściwej grupy docelowej (czytaj: doświadczonego programisty, którego skrypt nie posypałby sie po 3 tygodniach, ale ceniącego siebie i swoją pracę na tyle, że niestety, nie obie strony byłyby zadowolone)
Nie rozumiem, w czym jest problem w podaniu konkretnych kwot.