Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [wolontariat] safnet.pl poszukuje programistów
Forum PHP.pl > Inne > Giełda ofert > Poszukuję
safnet
Witam od razu piszę, że www.safnet.pl to nie portal graficzny jedynie na okres tymczasowy domena jest zaparkowana na tym samym serwerze, dodam jeszcze, że projekt graficzny strony będzie robiony przez z grafików graphic4u.pl

Teraz kilka słów o projekcie

Portal jest różnotematyczny, ma zamiar zawierć m.in. wiadomości z kraju, świata, sport, ploteczki

W serwisie ma istnieć możliwość założenia darmowej skrzynki e-mail w domenie @safnet.pl

Jest to okrojone info o stronie lecz na razie nie mogę napisać więcej

Oczywiście poszukujemy osób chętnych do pomocy przy tworzeniu tego portalu. Zainteresowanych proszę o wypowiadanie się w tym temacie jak i pisanie gg: 4947996
Spawnm
Cytat
Oczywiście poszukujemy osób chętnych do pomocy przy tworzeniu tego portalu

czyli szukacie wolontariuszy ?

a lay v1 zmieńcie jak najszybciej bo jest straszy winksmiley.jpg
webdice
Przenoszę z działku Praca oferowana.
safnet
nie. Ponieważ jeśli portal się rozwinie to mamy zamiar każdemy wynagrodzić jego wysyłek i poświęcenie.
AxZx
Cytat(safnet @ 13.03.2009, 22:47:20 ) *
nie. Ponieważ jeśli portal się rozwinie to mamy zamiar każdemy wynagrodzić jego wysyłek i poświęcenie.

a jeśli się nie rozwinie to mam pracować za darmo? czyli mam wierzyć tak samo jak Wy, że się uda?
cfk
Cytat(AxZx @ 13.03.2009, 23:05:33 ) *
a jeśli się nie rozwinie to mam pracować za darmo? czyli mam wierzyć tak samo jak Wy, że się uda?

nie chcesz, nikt Cie nie przymusza i oszczędź sobie takich zbytecznych postów. To forum nie słyży do nabijania postów smile.gif
nospor
Cytat
nie chcesz, nikt Cie nie przymusza i oszczędź sobie takich zbytecznych postów
chlopaki poprostu chcą ustalić czy bedzie z tego kasa czy nie. I juz ustalili - dodaje tag [wolontariat]
AxZx
Cytat(cfk @ 13.03.2009, 23:13:46 ) *
nie chcesz, nikt Cie nie przymusza i oszczędź sobie takich zbytecznych postów. To forum nie słyży do nabijania postów smile.gif

a Ty umiesz czytać? jak nie jesteś zainteresowany a chcesz tylko innych upominać to nie udzielaj się - nie masz prawa moderatora.
specjalnie dla ciebie zacytuje autora tematu:
Cytat
Zainteresowanych proszę o wypowiadanie się w tym temacie jak i pisanie gg: 4947996
safnet
Kto pyta ten nie błądzi smile.gif no cóż na razie musisz nam uwierzyć na słowo, lecz to wszystko zależy od twojego podejścia, jeśli od razu uważasz że nie chce Ci się pracować za darmo (przynajmniej na początku) to nie widzę sensu dalszej konwersacji smile.gif. W chwili obecnej mogę tylko zagwarantować to, że jak tylko będą jakieś zyski, które pozwolą zarejestrować działalność to każdy będzie mógł liczyć na dalszą współpracę(oczywiście jeśli będzie chciał) oraz wynagrodzenie za jego wysiłek i poświęcenie. Zdajemy sobie sprawę ile to pochłonie czasu i wysiłku dlatego planujemy pozyskać kilku programistów, aby tą prace rozłożyć na kilku ludzi, a nie obarczyć ją jedną osobę. Oczywiście również zdajemy sobie sprawę, że nie możemy współpracować z 10 programistami, bo w razie późniejszych wynagrodzeń trudniej będzie rozdzielić pieniądze. Dodam jeszcze że planujemy współpracować z 2-3 programistami.
AxZx
no i super. to jest fajna propozycja dla początkujących, którzy są jeszcze na utrzymaniu rodziców i mają trochę więcej czasu.
jakoś trzeba zacząć:)
powodzenia życzę w poszukiwaniach.
pozdrawiam
safnet
Witam,
Naszym celem jest zbudowanie prawdziwego, profesjonalnego, wyposażonego w najnowsze rozwiązania techniczne, nowego portalu w Polskiej sieci Internetowej. Zadajcie sobie pewnie wiele pytań. Czy to jest możliwe? Jak tego dokonać? Odpowiedzcie sobie na to sami, jeśli uważacie, że jest to możliwe to już zaliczyliście pierwszy krok do naszej ekipy. To czy jest to wykonalne, zależy tylko od osób które chcą z nami pracować oraz od tego ile włożą w ten projekt swojego serca i pracy. Jeśli złączymy nasze siły bez problemu nam się uda winksmiley.jpg

Kogo dokładnie szukamy?

Po pierwsze osób dla, których w informatyce nie ma rzeczy niemożliwych.
Po drugie osób z potencjałem, którzy chcą podjąć się tego zadania. Nie szukamy konkretnie profesjonalistów, chętnie przyjmiemy osoby, których Informatyka jest pasją życia i chcą się po prostu czegoś nauczyć. Wierzymy, że takie osoby są dużo warte i w przyszłości dzięki SafNet.pl otworzą sobie drogę w karierze.

Krótko o tym czym ma być SafNet:

SafNet.pl ma być na początek prostym, małym portalem - który będziemy chcieli rozbudowywać z dnia na dzień o dodatkowe funkcje. Nie marzy nam się konkurencja w takimi potęgami jakimi są onet.pl, wp.pl czy interia.pl chociaż postaramy się rozbudować portal do wielkości gery.pl, o2.pl. Mamy plan jak rozbudować taki portal, jednak jak wiadomo - nie możemy ujawniać takich rzeczy publicznie. Naszą ideą jest dokonanie czegoś - co wielu uważa ze niemożliwe, nieosiągalne. Chcemy to przełamać. Zobacz jak na Twoich oczach buduje się prawdziwy portal!

Zgłoszenia do ekipy można przyjmować w tym dziale. Prosimy o podanie jak najwięcej informacji:
- Typ pracy
- Przykłady
- Data urodzenia
- Kontakt

W tej chwili konkretnie poszukujemy znakomitego programisty w dziedzinach php, sql, ajax, html, css, javascript, java. Pewnie pomyślicie facet oszalał !, lecz my nie szukamy osoby tyle co do pracy, lecz osoby, która w razie potrzeby pomoże radą, jak dany problem rozwiązać. W obecnej chwili posiadamy 4 programistów, którzy są obeznani w tych dziedzinach, lecz jeszcze nie na tyle, żeby napisać wszystko bez problemowo smile.gif

Oczywiście z każdym będzie podpisana umowa w której będzie zawarty pkt, że w razie gdy portal safnet.pl będzie zarabiał otrzymasz wynagrodzenie za swoją pracę.

Pozdrawiamy!
ekipa safnet.pl

Zgłoszenia przyjmujemy również na gg 4947996
Konuss
eeeeeeeeeee yyyyyyyyyyyyyy kolego skąd masz ten design questionmark.gif? i po pierwsze skąd masz to logo questionmark.gifquestionmark.gif? bo ja wiem kto jest jego autorem i nie sadzę że to ty pilny kontakt do mnie w tej sprawie
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.