Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [PROGRAMISTY PHP] Layout pod webspell oskryptować
Forum PHP.pl > Inne > Giełda ofert > Poszukuję
Wieczny
Witam poszukuje kogoś kto mi oksryptuje layout pod webspell podaje link do niego
http://evilek.comli.com/2.jpg
a i dodam że mi się trochę spieszy oferty składać na gg 11162229 !

Przywracam temat do zlecenia AKTUALNEGO ! blinksmiley.gif

nadal szukam smile.gif
programistaaa
Wiem, że tu nie odpowiadamy ale nie wytrzymam.

Ten dzieciak szuka białego murzyna, za pocięcie i oprogramowanie projektu daje niebagatelną sumę 200 PLN exclamation.gif!
Wieczny
Cytat(Wieczny @ 7.03.2009, 22:54:30 ) *
Witam poszukuje kogoś kto mi oksryptuje layout pod webspell

Widać że pan powyżej ma siano zamiast mózgu smile.gif. System Webspell jest darmowy systemem CMS i wystarczy Już nawet gotową i pociętą grafike oskryptować w ten oto CMS myślę że nie jest do praca godna 2000 zł jak to mi proponował pan powyżej smile.gif Ponieważ wystarczy dobra znajomość HTML i CSS oraz podstawowa wiedza o php żeby wiedzieć gdzie co się wtyka. No cóż może dla Pana to jest wielkie zlecenie na pare miesięcy roboty ale za 2000 zł to myślę że warty jest skrypt mnie więcej na tyle funkcjonalny co np Nasza-Klasa smile.gif
-=Peter=-
Cytat
za 2000 zł to myślę że warty jest skrypt mnie więcej na tyle funkcjonalny co np Nasza-Klasa

Taaa dzięki za oświecenie...

Skąd się tacy biorą?...
pyro
Aż ciekawe kto tu sobie żarty robi... 2 post mówi o 200 PLN, a post niżej o 2 000 PLN, o jakiej kwocie wkońcu mowa?
programistaaa
Cytat(Wieczny @ 8.03.2009, 16:01:10 ) *
Widać że pan powyżej ma siano zamiast mózgu smile.gif . System Webspell jest darmowy systemem CMS i wystarczy Już nawet gotową i pociętą grafike oskryptować w ten oto CMS myślę że nie jest do praca godna 2000 zł jak to mi proponował pan powyżej smile.gif Ponieważ wystarczy dobra znajomość HTML i CSS oraz podstawowa wiedza o php żeby wiedzieć gdzie co się wtyka. No cóż może dla Pana to jest wielkie zlecenie na pare miesięcy roboty ale za 2000 zł to myślę że warty jest skrypt mnie więcej na tyle funkcjonalny co np Nasza-Klasa smile.gif

Oczywiście dzieciaku. Ta praca jest godna zapłacenia 200 zł... masz rację smile.gif (skomentowałem propozycję jasno - dodaj jedno zero)
A programiści z NK za wykonanie całego serwisu powinni dostać w sumie 2000 zł do podziału. Kolejna złota myśl smile.gif

Podsumuję to w Twoim języku: żal.pl
nospor
Cytat
Aż ciekawe kto tu sobie żarty robi... 2 post mówi o 200 PLN, a post niżej o 2 000 PLN, o jakiej kwocie wkońcu mowa?

Przeczytaj jeszcze raz, dokladnie, na spokojnie
za 2000 zł to wieczny by zapłacił za Naszą-klase smile.gif

Panowie: oferta złożona, cena ustalona. chcecie to robcie, nie to nie. Najwyzej stracicie niesamowitą okazję na latwy i szybki zarobek winksmiley.jpg

edit:
Cytat
Widać że pan powyżej ma siano zamiast mózgu
A u Ciebie w widoczny sposob zwiekszyl sie o +10% stan ostrzezen na koncie
Wieczny
Znudziło mnie to czekanie napisałem na innym forum i dostałem mase ofert Zlecenie nie aktualne dla ciekawskich wypakowałem na to 80 zł pozdro blinksmiley.gif
mike
.... swój swego zawsze znajdzie tongue.gif
pyro
Cytat(mike @ 10.03.2009, 12:23:15 ) *
.... swój swego zawsze znajdzie tongue.gif

...ale wciąż nie znalazł ; )
Spawnm
znalazł, zobacz jego ostatni post:)
po prostu nie z edytował tematu .
nospor
znalazł: "wypakowałem na to 80 zł" smile.gif

@Wieczny znalazlbys pewnie i za 50zł. I co z tego? Nic.
Znalazlbys tez kogos kto ci naszą klase zrobi nie za 2tys a za 1tys. I co z tego? Nic.

programistaaa w pierwszym swoim poscie uprzedzil nas za ile chcesz to dostac i uchronil dzieki temu wiele osob od marnowania czasu i kontaktowaniem sie z Tobą w celach poznania konkretów. Koniec tematu smile.gif

edit down:
nic nie wyjaśniałem smile.gif Skoro mowi ze znalazł to pewnie znalazł. napisalem jedynie ze pewnie by tez znalazł i za 50zł. nic wiecej nie pisalem i prosze mi tu nic w gardło nie wciskac winksmiley.jpg
pyro
Cytat(nospor @ 10.03.2009, 12:59:37 ) *
znalazł: "wypakowałem na to 80 zł" smile.gif

Pewnie tak naprawdę nie znalazł, tylko wydaje mu się że wywoła to zazdrość, to wow, jak tanio mu się udało a pewnie tu wroci lub bedzie dalej pytac gdzie indziej tongue.gif, może i znalazł ale nospor już wyjaśnił na czym to znalezienie polega.

Temat już chyba nieważny, pzdr.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.