Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [HTML][CSS]Soft do rysowania makiet stron www
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
jagodex
Witajcie
przegooglalem pół inetrnetu, na tym forum również szukalem, ale sczerze mówiać to trudno wybrać odpowiednią frazę do poszukiwania.

chodzi mi o jakiś prosty, najlepiej darmowy lub tani soft do rysowania poglądowych rysunków stron www, w efekcie ma powstawać coś na podstawie czego można komunikować sie sprawniej z programistą.

NIe szukam mega skomplikowanych rozwiązań UML-owych, tylko jakiejś prostej aplikacyjki w która pozwalałaby szybko rysować obrazki takie jak ten na tej stronie:jobeet project

Pozdrawiam
Krzysztof
bełdzio
hmmm dowolny "bardziej rozbudowany" edytor txt? darmowe wersje vs, delphi i innych RADow, paint? smile.gif
erix
->na hydepark
bim2
Mind Map w Javie
Polecam smile.gif
destroyerr
Sam szukałem w czym rysowali do jobeeta. Dosyć podobne, ale niestety nie to samo.
Jest jeszcze Axure, ostatnio otwarty JustProto.
Trochę tego jeszcze znajdziesz, poszukaj lepiej.

Do kolegów powyżej: chyba nie trafiliście w oczekiwania autora, pisał o czymś innym.
erix
A może BizAgi? Proste w obsłudze, estetyczne. winksmiley.jpg
jagodex
@ destroyerr:
dzięki! naprowadziłeś mnie na dobry trop, znalazłem chyba to w czym robili wireframes na symfony-project.net: balsamiq

pozdrawiam
krzysztof
legorek
To czego szukasz w przybliżeniu podpada po prototypowanie smile.gif

Zainteresuje się np. Serena Prototype Composer.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.