Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Apache i php
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
sajborg
Siemka jak juz wiece mam starego laptopa.Wczoraj miałem wina 95 i zainstalowane apache php i mysql.Wszystko chodziło piknie.Musiałem tylko doinstalować bazy ODBC i Service Pack 1 i WinSock2.Zarobiłem format i zainstalowałem nowego wina 95.Zainstaowałem znowu apache php i mysq.Wgrałem Service Pack 1,WinSock2,ODBC i teraz mi php nie chodzi a co za tym idzie apache także.Bo jak uruchomie apache bez php to działa.Jak uruchamiam php to wyskakuje takie coś

Co to moze byc.Plik ole32.dll jest w systemie.Poprzednio było ok

Nie mówcie o instalacji krasnala,foxserva i innych badziewi bo tego nie chcem.
FiDO
Ten MessageBox znaczy dokladnie tyle, ze w bibliotece ole32.dll brakuje wyexportowanej funkcji CoCreateInstanceEx. Przyczyna prawdopodobnie jest taka, ze jedna z rzeczy, ktore instalowales nadpisala ta biblioteke starsza wersja, ktora jeszcze tej funkcji nie miala.
Rozwiazanie: poszukac innej wersji tego pliku.
sajborg
A skąd wziąść taką wersje pod windowsa 95 questionmark.gif z XP będzie działać questionmark.gif
s_w_ir
Spróbuj, a jak nie zadziała to wejdź na http://plikoskop.pl i wpisz tam nazwe tego pliku, a powinieneś znaleźć.
sajborg
CHCIAŁEM POWIEDZIEC ZE MI SIE UDAŁO.

Zainstalowałem na win 95 IE 5.5 SP1 i piknie plik ole32.dll zaktualizował sie do wersji 4.7 i pięknie chodzi
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.