Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: "dzisiejsze aktywne tematy" + pomógł
Forum PHP.pl > Inne > Opinie, ogłoszenia, pytania > Forum
erix
Czy problemem byłoby dodanie podświetlenia wątków z postami "pomógł" na liście "dzisiejsze aktywne tematy" tak, jak to jest w widoku działów?
kwiateusz
może byc? smile.gif

widze skutkiem ubocznym jest kolorowanie we wszystkich wynikach wyszukiwania smile.gif chyba sie nie obrazicie?
webdice
Cytat(kwiateusz @ 2.01.2009, 15:57:56 ) *
widze skutkiem ubocznym jest kolorowanie we wszystkich wynikach wyszukiwania smile.gif chyba sie nie obrazicie?

Jest idealnie, tego mi brakowało winksmiley.jpg
skowron-line
Jestem w szoku że tak szybko zainterweniowano.
Na nowy wygląd nie można się doczekać.

Z nowym rokiem ekipa bierze się do pracy ? Oby tak dalej.
kwiateusz
ja juz prawie mam go zaimplementowanego, ale nikt sie z ekipy nie chciał wyrazić czy może być czy nie to czekam... a chciałem dac odświeżony skin i skrypt jako prezent gwiazdkowy smile.gif
skowron-line
Cytat(kwiateusz @ 2.01.2009, 18:22:21 ) *
ja juz prawie mam go zaimplementowanego, ale nikt sie z ekipy nie chciał wyrazić czy może być czy nie to czekam... a chciałem dac odświeżony skin i skrypt jako prezent gwiazdkowy smile.gif

To może nie czekaj na ich decyzje wrzuć i jak zobaczą to się wypowiedzą.
kwiateusz
no mam czesc skina i chciałbym sie dowiedzieć głównie o detale, tylko odzew jest jaki jest... a nie wiem czy mi wolno publicznie to podać bo potem bedzie ze zakłądowe tajemnice wychodza na jaw tongue.gif
erix
~kwiateusz, normalnie szok. ohmy.gif Też mnie zatkało, jak ~skowron-line'a...

Masz "pomógła", za czas reakcji się należy. ;p

Cytat
ie wiem czy mi wolno publicznie to podać bo potem bedzie ze zakłądowe tajemnice wychodza na jaw

To zrób grupę betatesterów, chętnie się wypowiem. winksmiley.jpg
kwiateusz
też sie zdziwiłem, to chyba po tym sylwestrze smile.gif

co do grupy wysunąłem już taki pomysł, zobaczymy co na to zarząd i reszta smile.gif
lord_t
A może do panelu administracyjnego/pokaż tematy też dodać taką funkcjonalność? Ja bym skorzystał na niej:)
Cysiaczek
Przecież layout został zaakceptowany, wiec nie widzę problemu smile.gif

Pozdrawiam
kwiateusz
Cytat(lord_t @ 3.01.2009, 16:18:12 ) *
A może do panelu administracyjnego/pokaż tematy też dodać taką funkcjonalność? Ja bym skorzystał na niej:)

Gdzie?

Cytat(Cysiaczek @ 3.01.2009, 16:20:28 ) *
Przecież layout został zaakceptowany, wiec nie widzę problemu smile.gif

Pozdrawiam

Projekt, a wdrożenie to jednak różne sprawy smile.gif np pisałem o member bar, czy rozwijane menu ma być etc (bo funkcjonalniej byłoby bez niego) ale nikt poza Toba nie odpowiedział...
erix
PS. Mogę się czepić? tongue.gif W spisie tematów są ładniejsze kolorki niż w wynikach wyszukiwania. winksmiley.jpg
Cysiaczek
@kwiateusz - więc zrób tak jak uważasz, że będzie lepiej smile.gif

Pozdrawiam
lord_t
Cytat(kwiateusz @ 3.01.2009, 16:22:38 ) *
Gdzie?

Panel kontrolny > Pokaż tematy > [lista tematów]

P.S. Chcąc odpowiedzieć na Twój post, dałem cytuj i w odpowiedzi nie pojawiły się cytaty zawarte w Twoim poście.
kwiateusz
bo tak jest zrobione żeby nie zagnieżdżac zbyt wielu cytatów smile.gif

nad tym sie zastanowię
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.