Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: StarOffice - wielka prosba
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
GrayHat
witam. ma moze ktos z was aplikacje zwana star office? w wersji 5.x lub wyzej!! bardzo mi poczebne!! pls pomozcie... na google nie znalazlem:/
Seth
Cytat
StarOffice 5.2 Software
End-of-Life Policy

StarOffice 5.2 software has begun Sun's End-of-Life (EOL) process - the deluxe packaged product and the slim kit are no longer available for purchase.

At Sun, we understand the investment customers make when adopting a new office productivity suite. We, therefore, recommend:

* Customers upgrade to the new StarOffice 6.0 Office Suite product in order to continue working with their office productivity applications with the most current enhancements and minimal interruptions.
* Customers who require a no-charge download of the latest version of StarOffice 6.0, go to the OpenOffice.org Web site and download OpenOffice 1.0 (source or binaries), which shares the same code base as StarOffice 6.0 software.

Sun has implemented the following end-of-life (EOL) process to support our continuing StarOffice 5.2 software users. This process is in accordance with Sun's general End-of-Life policy and underscores Sun's commitment to offer a fully comprehensive, long-term support program for its products:

* The support resources currently in place for StarOffice 5.2 will continue to be available for three full years. Customers can be assured of accessing the StarOffice 5.2 support resources until September 30, 2005.
* From September 30, 2005 to September 30, 2008 support for StarOffice 5.2 software goes on a time and material basis only, after which support will no longer be available from Sun.
GrayHat
seth dlatego sie pytam czy ktos ma w archiwach swoich
Jabol
1. open office jest prawie tym samym, obsługuje te same formaty, tyle, że nia ma bazy danych. Ale można go zintegrować z MySQL'em.
2. so 5.2 można ściągnąć za darmo z wielu miejsc ( dopiero werjsa 6.0 była płatna ).
DeyV
A przyznać czeba, że open office jest naprawę dobrym programem, niczym nie ustępujący produktom M$, a i spolszczeenie jest bardzo dobre. Serdecznie polecam, szczególnie najnowszą wersję 1.1

ps. Nie ma to jak urlop w TATRACH. Pozdrawiam serdecznie i informuję że jestem z powrotem.
Ale ..... kurcze, czemu tak szybko $#@$#@$#@$ winksmiley.jpg
GrayHat
tyle ze mnie star office czebny :/ tzn nie mnie a bratu ale on neta nie ma i obiecalem mu znalesc...
Seth
Cytat
tyle ze mnie star office czebny :/ tzn nie mnie a bratu ale on neta nie ma i obiecalem mu znalesc...

Zanim cos komus obiecasz nastepnym razem zastanow sie czy jest to wykonalne i czy Ty sam mozesz to zrobic.
menic
Spróbuj poszukac na ftp'ach
Sir Blade
Cytat
Nie ma to jak urlop w TATRACH

siedzial biedak na krupowkach zamiast dac znac sad.gif
przeciez oprowadzilbym po podhalu a i pare dobrych karczm bym pokazal smile.gif

pzdr
GrayHat
ok ju znalazlem. pomogl plikoskop...
DeyV
Cytat
siedzial biedak na krupowkach zamiast dac znac sad.gif
przeciez oprowadzilbym po podhalu a i pare dobrych karczm bym pokazal smile.gif

A nie wiedziałem, nie wiedziałem...
A co do krupówek - to muszę z przykrością stwierdzić, że dobrze na nich czułem się tylko bardzo póżno, np. o 3 rano. O każdej innej porze - 'górale z plastiku jak prawdziwi' potrafią być nieco przytłaczający w tym natłoku turystów.
Ale w takich warunkach znalezienie jakiejś przestronnej i nie zatłoczonej karczmy musi konkurować z prawdziwą sztuką - dlatego tym bardziej żałuję.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.