Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: eAccelerator w XAMPP
Forum PHP.pl > Forum > Serwery WWW
Brom
Siema, elo, zainstalowałem XAMPP, eAccelerator jest wbudowany, ale nie wiem za bardzo jak go uruchomić, bo chciałbym zainstalować sobie die Kreuzzuege (die-kreuzzuege.de) bo udostepniaja pliki gry, za freerjo THx z dołu ;]

Edit:
Omg, nawet pytania nie zadalem
Jak go uruchomić ? snitch.gif
devnul
skoro jest wbudowany to powinien być chyba domyślnie uruchomiony

//edit: btw - jakbys edytowal posta - to by wyglądał tak jak mój (info o edycji na dole)
Brom
Tak, wiem, ale kopiowałem to z forum młodzieżowego, ale tam nikt nie odpowiedzial, bo nikt sie nie zna.

Właśnie wiem, ze nie jest uruchomiony, bo gdyby był to gra by działała. Mam nadzieje, ze ktoś wreszcie odpowie, bo juz tego z tydzien googluję.

Edit: Bo najpierw napisałem tam. Ale, że nikt nie odpowiedział, to skopiowałem, i tu dałem. (Wkońcu forum o php ^^)
devnul
proponuje przejżeć listę:
http://www.google.pl/search?hl=pl&clie...=Szukaj&lr=
Brom
Przeszukałem. Pisze jaki kod skopiować do php.ini, ale on juz wczesniej tam był, wiec nie musiałem tego robić, ale dalej nie działą.
devnul
szukaj dalej - i tak przewrotnie zapytam - pewny jesteś że używasz XAMPP ? i na jaką platformę jesli wolno spytać (win32/linux/mac)?
leafnode
eaccelerator w XAMPPie nie jest domyślnie włączony. Żeby go włączyć trzeba tylko odkomentować linijki z sekcji [eAccelerator] (usunąć średniki z początku) i zrestartować Apache.
Brom
W jakim pliku dokładnie? Bo dalej nie działą...
devnul
a czego to dotyczy? php.ini a gdzie mam być. troche pomyślunku
Brom
No w php.ini, a w czym, dalej nie działa.
devnul
Cytat
W jakim pliku dokładnie? Bo dalej nie działą...
no nie wiem czy to takie oczywiste - to ty zadałeś pytanie. Jak nie działa to robisz coś nie tak.
Brom
Usunełem średniki, sprzed komend eAcceleratora w php.ini, i nic, zero reakcji...

Cytat
Du hast kein eAcellerator installiert, was aber zwingend erforderlich ist. eAccelerator

To się pojawia... Mam wkleic php.ini?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.