Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [sprzedam] Wyszukiwarka video / download video
Forum PHP.pl > Inne > Giełda ofert > Sprzedam
bimas
Witam.

Mam do zaoferowania skrypt szukający pliki FLV [pliki video udostępniane za pomocą internetowych playerów jak np YouTube] z możliwością ich ściągnięcia. Jest to całkowicie legalny sposób. Skrypt jest bardzo szybki i miły dla oka. Nie wymaga bazy danych. Wyszukiwanie odbywa się "w locie / na żywo". Skrypt jest specjalnie stworzony bez bazy danych - w przypadku zniknięcia bądź usunięcia jakiegoś filmu pod danym adresem skrypt wyszuka inne. W przypadku bazy danych musielibyśmy ręcznie usuwać każdą błędną pozycję.

Ten skrypt jako jedyny w Internecie [lub jeden z nielicznych] ma możliwość downloadu plików *.flv i jako jedyny w Internecie zapisuje pliki pod prawidłową nazwą i rozszerzeniem [przydatne szczególnie osobom niedoświadczonym, niewiedzącym jak zmienić nazwę czy rozszerzenie pliku].

Skrypt ma także właściwości pozycjonerskie. Dobrze napisany kod źródłowy [który w bardzo łatwy sposób można zmienić jeśli ktoś będzie chciał], tagi generujące kolejne podstrony i kierujące do kolejnego wyszukiwania lub jak ktoś woli do strony głównej [demo przedstawia sposób pierwszy]. W przypadku gdy pod danym tagiem nie będzie wyników wyszukiwania google zakończy indeksowanie, ale nie martw się na stronie głównej jest link do ostatnio wyszukiwanych słów kluczowych/fraz. To spowoduje, że google nigdy się nie odczepi od Ciebie.

Wygląd można w dowolnej chwili zmienić. Wystarczy, że zrobisz kilka template'ów/skór. Zmieniasz wszystko w jednym pliku konfiguracyjnym. Template to 5 plików HTML.

Inne zalety skryptu:
- Ilość wyników wyszukiwania okreslasz w pliku konfiguracyjnym [w wersji demo ustawione 50]
- Po najechaniu myszką na zdjęcie zmienia się na inną klatkę filmu.
- Dla googla są specjalne podstrony [aby zwiększyć liczbę zaindeksowanych podstron] z tytułem danego klipu [otwórz w nowym oknie dany tytuł]

Wymagania:
- komercyjny serwer [na darmowych nie ruszy - za dużo wyłączonych opcji]
- włączona opcja allow_url_fopen czyli potocznie mówiąc allow_url_wrappers
- PHP w wersji większej lub równej 5.0.0

Demo:
wyszukiwarka Flash Video
search feel
szukaj feel
search feel - Pokaż na co Cię stać
szukaj feel - Pokaż na co Cię stać

Cena: 299zł

Pozdrawiam
firex
Cytat
jako jedyny w Internecie [lub jeden z nielicznych] ma możliwość downloadu plików *.flv
śmieszne biggrin.gif, uważasz to za zaletę? rozszerzenie FLV (FLash Video) to same utrapienia, trzeba ściągać przeróżne konwertery i konwertować na normalny format.
Wciskasz ludziom kit. Kto przy zdrowych zmysłach kupi za 300zł (!) skrypt, którego głównym zajęciem jest wygenerowanie linku na podstawie adresu strony do YouTube'a

Żałosne...

i jeszcze ten napis... wyszukiwarka Video, a na przycisku jest napisane "Szukaj mp3"
Storm93
firex a ja myślałem, że tutaj wypowiadają się osoby które chcą zakupić skrypt, a nie osoby które wciskają kit, że to nic nie warte... Ja się cieszę, że ludzie się cenią... Dawniej ludzie w Polsce nie cenili swojej pracy, i co? Widać teraz niektórzy zapierd***ą fizycznie za 5zł/h
Błagam Cię firex, napisz taki skrypt i potem sam sobie go sprzedawaj za ... ? ile ? 40zł ? Bo to więcej nie jest warte?
firex
Storm93, posta nad tobą napisałem właśnie dlatego, że zrobiłem taki skrypt (o wiele bardziej funkcjonalniejszy) i dlatego gdyż upatrzyłem pewne niedogodności...

a tutaj napisany w nie całe 6 minut skrypt pobierający z YouTube po podaniu adresu
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.