Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Google adsense wyszukiwarka
Forum PHP.pl > Forum > PHP
galileox86
Witam serdecznie mam takie pytanie otoz jak zrobic cos takiego jak np strona www.mbnak.pl otoz z tego co widze dziala to na wyszukiwarce google z adsense jak przyjac takie odpowiedzi z google i jak je wysylac moze ktos zna ten sposob. Prosze o pomoc.
dadexix
Nie wiem o co Ci chodzi bo tam nie widzę wyszukiwarki...

http://www.google.pl/custom?domains=grafik...D%3A1&hl=pl jak chodzi Ci o coś takiego to wystarczy że zarejestrujesz się w adsense poczekasz aż aktywują konto i wybierzesz "reklamy dla wyszukiwania" czy coś takiego:)
wtedy dostajesz kod i jego sobie obrabiasz wg potrzeb(wygląd itd.)
galileox86
Zupelnie nie o to mi chodzi zauwaz ze ta strona jak i wiele innych korzysta z silnikow wyszukiwarek z adsensa ale oni po prostu wklejaja wyniki wyszukiwarki na swoje strony ta strona. www.mbnak.pl www.gf.pl one z tego korzystaja i po kodzie html'a idzie obczaic ze jest to google adsense wyszukiwarki linki dzialaja jako teksty wpisane w wyszukiwarce. Juz zrobilem tak ze zapytania sie dodaja do google ale nie klikniecia a za kliknieca sie tylko kase dostaje . Ktos cos kiedys questionmark.gif jak cos to mozna PM
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.